Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Dinamik blogunuzda farklı paylaşım eklentisi kurun

Dinamik bloglarımızda paylaşım için 3 seçenek bulunuyor. Bunlar +1 , tweet, beğen butonları.Dinamik bloglarımızdaki html şablonuna kod e...

...
 Addthis
Dinamik bloglarımızda paylaşım için 3 seçenek bulunuyor. Bunlar +1 , tweet, beğen butonları.Dinamik bloglarımızdaki html şablonuna kod eklememiz mümkün değil. JS kodlarını dinamik bloglarımız kabul etmiyor. Ne yapmalıyız, diğer paylaşımlarımız için hangi yolu izlemeliyiz. Kendi blogumda izlediğim bir yolu sizlerle paylaşmak istedim. İçinizde bu yolu izleyenler mutlaka vardır.Bilmeyenlerinde birkaç adımda bu yolu izleyerek birçok sosyal paylaşım alanlarında bloglarını paylaşmasını sağlayacak bir eklenti.
Aslında hergün gördüğümüz ama ne işe yaradığına bakmadığımız bir eklenti.İsmini söylediğimde mutlaka sizde tanıyacaksınız.Bu eklentinin tarayıcıda kullanım amaçlı adı Addthis eklentisi.Bu eklentiyi 2 şekilde kullanabiliyoruz.
1. Bloglarımızda HTML şablonumuza ekleyerek.
2.Tarayıcımıza bu eklentiyi kurarak.
Biz Dinamik Bloglarımızda HTML şablonlarını açamadığımızdan bu eklentiyi kuramıyoruz. Bu nedenle 2. yolu deniyoruz. Yani eklentiyi tarayıcımıza kuracağız.
Örneğin : Chrome tarayıcımız için Chrome web mağazasına gidiyoruz addthis eklentisini yüklüyoruz.

 Addthis
Eklenti sizden yüklemek için izin isteyecek kabul edin tarayıcınızın sağ üst kısmına yüklensin.Eklentinin diğer fanksiyonlarından istediğiniz kadar paylaşım çevrelerini kurabiliyorsunuz.Ayrıca blog sayfasında farenize sağ tıkladığınızda translate özelliğide mevcut.İstediğinizde tıklayarak çeviri yapabiliyorsunuz.Kullanışlı bir eklenti tavsiye ederim.

2 yorum

  1. evet ama ziyaretçiler kullanamıyoru o zaman.
    teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @erencaner Merhaba ;
      Bu eklenti okuyucuların kullanması için değil.Dinamik blogumuzu kullanırken bizlerin fazla seçeneği olmamasından dolayı kendi tarayıcımıza ekleyerek paylaşımlarımızı daha fazla Sosyal Medya kanallarına iletebilmemiz için yapabileceğimiz bir seçenek.Düşün Dinamik bloguna yazı yazdın 8 farklı Sosyal Medyaya aktarman gerekiyor.Ne yapacaksın.Dinamik blogda farklı bir seçenek yok ki.
      Görüşmek üzere.Yorum için teşekkür ederim.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.