Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

İnternette bedava müzikleri bulun indirmeden dinleyin

Bilgisayarınızda binlerce şarkıyı tutmadan internet ortamında dinleyebileceğiniz müzik servislerinden FreeMake' de bedava müzikleri bu...

...
Free Müzik Playlists
Bilgisayarınızda binlerce şarkıyı tutmadan internet ortamında dinleyebileceğiniz müzik servislerinden FreeMake' de bedava müzikleri bulup, indirmeden dinleyebileceğiniz, playlist seçimlerinizi düzene koymanızı sağlayan FreeMake.com sitesindeki proğramı denemenizi tavsiye ederim. Blog, site, ofisiniz de çalışırken rahatlıkla dinleyebileceğiniz bir uygulama. Programın kurulum amacı kısaca telif haklarına uyumluluk ve yasal bedava müzik dinleyebilmenizi sağlamak. Bu düşünce ile sitenin isminden de anlayacağınız gibi ücretsiz müzik kutunuzu oluşturarak playlistlerinizi indirmeden direk internet ortamından dinleyebilmenizi sağlıyor.
Freemake Dosyalar
Sitenin sağladığı kolaylıkları incelediğimizde ;
1. Yüzlerce şarkı indirmek yerine, dinlerken tek tıkla kategori oluşturma ve şarkıları gruplara ayırarak listeleme yapabilme.
2. Telif hakları ile ilgili korkunuz kalmıyor. Çünki sitenin filitreleme özelliği bu işlemi sizin için yapıyor.
3. İndirdiğiniz şarkıların küçük kliplerini izleyebiliyor veya kapatarak sadece şarkı dinleme seçenekleri seçebiliyorsunuz.
4. Bilgisayarınızda binlerce şarkıyı indirmeden, cd, dvd yakmadan dinleyebilirsiniz.
5. Şarkılarınızı dinleyerek seçiminizi yapın listenizi oluşturun kategori ekleyin. Listenizi değiştirin, indirmek için beklemeyin.
6. Sitede videolarınızı ve şarkılarınızı canvert edebileceğiniz uygulamalar mevcut. Convert için özel bir proğram indirmeniz gerekmiyor. Yapmak istediğiniz herşey düşünülmüş.
7. Nasıl yapılır ? Menüsü ile video'lu anlatım yapılarak sizlere kolaylık sağlanmış.
Dosya kullanım bilgi videolarını izleyin
8. Sizin tek yapmanız gereken e mail bilgilerinizle üyelik sistemi. Mailinize aktivasyon doğrulaması yaptığınızda artık rahatça istediğiniz yerde interneti kullanarak kendinize ait şarkıları dinleyebilirsiniz.
9. Bu siteyi araştırmamın nedeni blog'umuza, kod yardımı ile playlist uygulamasını başlatmaktı. Siz şimdiden playlists oluşturmaya başlayabilirsiniz.
10. Downloads kısmından (Dosyalar) istediğinizi indirerek yapılandırabilirsiniz.
Freemake playlists uygulaması
11. Şirket Amerikan ve Rus ekiplerince organize edilmekte olup, daha öncede yazdığım gibi şirketin misyonu popüler ücretli yazılımları ücretsiz olarak sunması.
12. Hakkında kısmını incelediğinizde sitenin içeriklerinin nasıl korunduğu hakkında bilgi alabilir referanslarına bakabilirsiniz.
13. Gizlilik ve kullanım koşullarını okursanız, öne çıkan tek konunun Ticari kullanımın yasaklamış olduğunu görebilirsiniz.
14. Hakkında yazısının en altında tüm sorunlar ve yardım için gerekli linkler bulunmaktadır. Problemlerinizi iletebileceğiniz servisler mevcut.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.