Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Bloguna Sitene Geovisite İzleme Sayacı ekle

Blogunuza, Sitenize Geovisite izleme sayaç eklentisini, blog'unuza farklı izleme sayaç olarak eklemek isteyebilirsiniz.Geovisite sites...

...
Geovisite İzleme Sayacı

Blogunuza, Sitenize Geovisite izleme sayaç eklentisini, blog'unuza farklı izleme sayaç olarak eklemek isteyebilirsiniz.Geovisite sitesi de bu hizmeti veren çok eski sitelerden biridir. Siteye giriş yaparak menüden üyelik işlemlerinizi gerçekleştiriyorsunuz.Sitesine YouTube playlist gadget’inide eklemesi çok güzel olmuş. YouTube playlist nasıl yapılması gerektiğinide güzel bir video ile anlatmış. Üyelik işlemlerinizi gerçekleştirdikten sonra yaklaşık 10 seçenek arasından beğendiğiniz sayaçları seçerek blogunuza gadget olarak eklemeniz mümkün.
Sayaç izleme Kodları flash / Javascript üzerine kurulmuş olup, uygulamadaki kodları istediğiniz gibi yapılandırabiliyorsunuz.
Herzamangi gibi izleyeceğimiz adımlar ;
Tasarım ⇒ Yerleşim ⇒ Gadget ekle ⇒ HTML/Javascript ekle penceresini açarak beğendiğiniz gadget’in kodunu alıp blogunuzda HTML/Javascript ekle kısmına yapıştırmak. Başlıca gadget görsellerini, sitesinden görebilirsiniz.

YouTube playlist anlatımı

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.