Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Facebook uygulamaları nasıl kaldırılır

Facebook, uygulamalarından rahatsız olduysanız yazımızı okuyun. Facebook’da beğendiğiniz oyunları oynamak veya uygulamaları kullanmak is...

...
Facebook Uygulamalarına dikkat edin
Facebook, uygulamalarından rahatsız olduysanız yazımızı okuyun. Facebook’da beğendiğiniz oyunları oynamak veya uygulamaları kullanmak isteyebilirsiniz. Çok da doğal bir konu. Ancak ! Bu uygulamaları kabul ettiğinizde facebook hesaplarınıza izin verdiğinizi unutmayın. Haberiniz olmadan sizin adınıza kabul ettiğiniz o uygulama arkadaşınızın facebook zaman tünelinde bir davet biçiminde görülebilir. İzin vermiş olmanız o uygulama elinizi kolunuzu bağlayabilir. Çaresiz kalabilirsiniz.Ancak ümitsiz bir vaka değil. Şunu unutmayın hesap ayarları sizin kontrolünüzdedir.Bu uygulamayı kaldırmakta sizin elinizdedir.

Başka kimseden umut beklemeyin. Size önerebileceğim tek konu mümkün olduğunca hesabınız ile ilgili izin isteyen hiçbir yapılanmaya girmeyin. Oyun oynamayacakmıyız diye düşünebilirsiniz. Tabiki oynaycaksınız. Oyunu kuralına göre oynadığınız sürece sorun yok. Oyun oynamak için hesap erişiminizi isteyen bir uygulamaya izin vermek.Elinizdeki parayı teslim etmekten daha kötü sonuçlar yaratabilir. Bu yazımı okurken birçok uygulamaya izin verdiğinizi hatırlayacaksınız. Telaş etmenize gerek yok.Yazdıklarımı takip ederek uygulamaları yok edebilirsiniz. Konu hakkında arkadaşlarınızla iletişime girin ve onlarıda uyarın.Bu konuda facebook begen , paylaş, gönder düğmelerinide kullanabilirsiniz.

Uygulamaları nasıl sileriz ;

Sağ üstte Ana Sayfa yazan yeri açın ⇒ Uygulamalara tıklayın ⇒ Sağ tarafda sizi etkileyen uygulamayı bulun ⇒ Yanındaki çarpıya yada düzenleye tıklayın uygulamayı kaldırı seçin.Resimli açıklamada net olarak görülmektedir.
Yapmanız gereken başka bir işlem yok.Hepsi bu kadar basit.
Facebookdan Uygulamayı kaldır

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.