Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Twitter Rozeti ( Follow Me ) Sosyal Eklentisi

Hoşunuza Gidebilecek  Twitter Sosyal eklentisi ( Follow Me ) Blogger bloglar ve siteler için hazırlanmış yandaki bu rozeti sayfalarınızın...

...
Hoşunuza Gidebilecek Twitter Sosyal eklentisi ( Follow Me ) Blogger bloglar ve siteler için hazırlanmış yandaki bu rozeti sayfalarınızın üstüne ekleyebilirsiniz. Hesaplardaki ayarlar kısmından istediğiniz gibi ayarları yapıp, özelleştirerek uygulamayı kullanabilirsiniz. Uygulama Go2web20.Net’ in uygulaması olup, uygulamadaki rozeti blog'unuzda kullanmak için, aşağıdaki linkte belirtilen sayfasını ziyaret ediyoruz.
Twitter "Follow" Badge for your site/blog
İstediğiniz gibi ayarları doldurduktan sonra alacağınızkodu blog'umuza Gadged olarak ekleyebilirsiniz.Sitede yapacağınız ayarların görüntüsü resimde belirtilmiştir. Twitter sayfa sayısını öğrenmek isterseniz. (Twitter Counter) Twitter sayfa yayın içeriklerinize abone olan takipçilerinizin (sayısını) blog’unuzda göstermek için Twitterconter’ a giriş yaptıktan sonra ayarlarınızı belirleyip, blog’unuza yeni Gadget olarak eklemeniz yeterli olacaktır.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.