Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

FeedBurner İstatistikleri Hakkında Bilgiler

Blogger bloglarınızda FeedBurner kullanıyorsanız, Google Analytics gibi analistik hesaplarına ulaşabilirsiniz. Bu işlevselliği de FeedBu...

...
FeedBurner hakkında
Blogger bloglarınızda FeedBurner kullanıyorsanız, Google Analytics gibi analistik hesaplarına ulaşabilirsiniz. Bu işlevselliği de FeedBurner’i ayrıcalıklar listesinde eklemeniz için bir neden sayılabilir. Feedburner ana menüsünde  ; E-mail  ile kayıt olan abone kullanıcı sayınızı, Arama bot ziyaretleri, Bilgisayar kullanıcı Tarayıcı bilgileri, FF FriendFeed ile takipci sayınızı, Yazılarınızın görüntülenme sayısı, Abonelerinizin ülke bilgileri (Coğrafi) ve yazılarınızın hangi ülke tarafından takip edildiği bilgisi, İstatiklerinizi yapılandırma aracı,Ve benimde çok sevdiğim bir “Başlık Animatörü”bulunmaktadır.
Başlık Animatörü nedir :
Başlık Animatörü, Yazılarınızın içerik başlıklarını slayt geçişi gibi sıralayarak listeleyen diktörgen biçiminde bir görseldir.
Animatör üzerinde istediğiniz gibi ayarlamalar yapabilirsiniz.
Animatör ayaraları :
Blog başlık URL’niz
Animatör Tema seçimi
Genişlik, yazı tipleri ve renk seçimi gibi ayarları yapabilirsiniz.
Başlık Animatörü, oluşturduğunuzda, Ekle yazan kutuyu açıp blogger blog’unuzu seçerek sonraki yazısına tıkladığınızda gadget olarak blogunuza ekleyebilirsiniz.
Eklenen gadgeti uygun bir yere taşıyarak blogunuza zengin bir görünüm sağlamış olursunuz. Bu gadgete tıklama ve görüntüleme sayısını da görmeniz mümkün.

Headline Animatörü bloguna ekle
Ve benzeri birçok işlemleri FeedBurner menüsünü incelediğinizde görebileceksiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.