Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Wordpress Bloguna Site Degeri Widgeti Ekleyin

Web Stats Sitesi ile site değerlerinizi öğrendikten sonra, bu değerlerinizi, Wordpress blogunuza sidebar da gadget olarak nasıl eklene...

...
Wordpress blog sidebar
Web Stats Sitesi ile site değerlerinizi öğrendikten sonra, bu değerlerinizi, Wordpress blogunuza sidebar da gadget olarak nasıl ekleneceğini inceleyelim.
Bu Gadgetler sayesinde, Okuyucularınız blogunuzun değerlerini gördüğünde, blogunuza olan güveni çok daha fazla olacaktır. Dünya üzerinde değerli bloglara olan saygınlık ve iç güvenin okuyuculara verdiği rahatlığı hepimiz biliriz.

Web Stats Domain sitesine giriş yaptığınızda, Arama kutusuna Wordpress URL’ mizi yazdığımızda tüm site bilgileri görüyoruz.Hemen sağ tarafda Navigasyon menüsünün alt kısmında Blogunuza ekleyebileceğiniz görseller mevcut.Bu görseller sizin blogunuzun bilgileri ile donatılmış olup, alt kısımlarında bulunan kodları kopyalayarak gadgetlerinize ekleyebildiğiniz gibi, Get Kode kısmına tıklayarak blogunuza da gönderebilirsiniz.
Daha geniş bir yelpazeye dağıtılmış gadgetleri izlemek için web siteniz için daha fazla widget yazan yere tıkladığınızda tüm gadgetler kısmına ulaşıyorsunuz.Burada ayrıca gadgetleri nasıl eklemeniz anlatılmakta.
Gadgetlerinizi eklemek için izleyeceğimiz yol ;
Yönetim Paneli ⇒ Görünüm ⇒ Bileşenler ⇒ Metin kutusu

Wordpress Metin kutusu
Almış olduğunuz kodu sağ yada sol Sidebarda, Metin Kutusunun içine yapıştırın.
Tüm gadgetlerin kodlarını karışmaması için bir boşluk vererek de alt alta ekleyebilirsiniz.
Tüm gadgetlerin görselleri :
Ayrıca gadgetleri yapılandırarak blogunuza Widget olarak gönderebilirsiniz.
Web Stats
Abone sistemi ile tüm yararlı bilgilerin adresinize gelmesine, konular hakkında ilk bilgi sahibi olarak hemen öğrenmeye ne dersiniz ?
Hemen sağ altta açılır menüden Abone işlemlerini başlatabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.