Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Alexa Toolbar ve Eklenti Kullanımı

Alexa Com Seo Trafik ve Önemi konusunu bir önceki yazımızda bahsetmiştik. Alexa Toolbar ve Alexa Eklentisini tarayıcınızda istediğiniz z...

...
Alexa Toolbar
Alexa Com Seo Trafik ve Önemi konusunu bir önceki yazımızda bahsetmiştik. Alexa Toolbar ve Alexa Eklentisini tarayıcınızda istediğiniz zaman değiştirerek, kullabileceğiniz konusundaki açılmayı aynı sayfada kafanız karışmasın diye yazmadım.Aslında her iki şekilde de Alexa Trafik eklentilerini kullanabilirsiniz. Tarayınızda ki, Alexa İconuna tıkladığınızda, kaybolan bir özellikte olması da güzel bir uygulama. Tekrar tıkladığınızda görülür şekline geçebiliyor olması alternatif bir seçenek olarak karşımıza geliyor.Gayet güzel bir kullanım sunulmuş.
1. Alexa Toolbar açmak için yapılacak işlemler
Tarayıcıda Alexa İconuna sağ tıklayın ve seçenekleri seçin. Karşınıza iki tür seçenek gelecektir.
a. Tarayıcıda eklenti olarak gözüken icon görünümü
b. Tarayıcıda Toolbar olarak görülen seçenek

İlk olarak ToolBar seçeğini uygulamak için açılan penceredeki ikinci seçeneği seçelim ve sayfamızı yeniliyelim. Toolbar olarak tarayıcınızın hemen altında göreceksiniz.
2. Seçeneklerden ilkini seçtiğimizde ise tarayıcının arama kutusunun hemen yanında görülecektir.Her iki seçenek arasında değişim yaparak kullanabilirsiniz.
Alexa tarayıcıdaki görünümü

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.