Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Dinamik Blog Takip Eklentisi

Dinamik Blogger, yazılarınızın alt kısmında her yazıdan sonra devamlı görülebilen “ BİZİ TAKİP ET ” eklentisini nasıl düzenleyip kullana...

...
Diynamic blogger takip et eklentisi

Dinamik Blogger, yazılarınızın alt kısmında her yazıdan sonra devamlı görülebilen “BİZİ TAKİP ET” eklentisini nasıl düzenleyip kullanabilirsiniz? Blog şablon kodlarınıza hiçbir kod eklemeden, sadece kumanda paneli ayarlar bölümünde yapacağınız küçük bir eklenti ile Dinamik Blogger, sosyal takip linklerinizi kullanabileceksiniz. Eklentiyi nasıl kuracaksınız önce bu konu hakkında size kısa bir bilgi verelim. 

Daha önce AddThis Sosyal paylaşım sitesinden aldığım resimli Follow, Takip kodlarını Dinamik blogu'muz da uygulamıştım. Ancak Dinamik blog’un özel yapısı gereği başlık yazı link'ine tıkladığın da resimler görülmemeye başladı. Bu nedenle yapılan işlem anlamanı yitirdi. 
Ancak, takip eklentisini de yapmak istiyordum. Kişisel araştırmalarım sonucu, kodları kendim oluşturdum. Kullanmış olduğum Dinamik bloglarım da bazı testler sonucunda sosyal takip kodlarını ekleyerek çalışıp çalışmadığını kontrol ettim ve sonuç başarılı bir şekilde tamamlandı.  Takip etme sistemi link olarak başarılı oldu fakat linklerin yanında küçük paylaşım icon'ları bulunmuyor. İlerleyen zaman içinde resimli sosyal paylaşım iconları üzerinde çalışma yaparak yeni yazı ile yayınlayacağım.

Bizlerin amacı resim göstermek değil okuyucularımızın bizleri takip edebilecek sosyal işlevsel bir eklentinin olmasıdır. Yapılan işlem de yazıya tıklandığında sosyal takip siteniz, yeni sekmede açılarak okuyucuların sizi takip etmesini sağlıyor. Canlı yayın ile inceleyin.

Uygulamayı nasıl yükleyeceksiniz ;

Şablon'unuz da hiçbir değişiklik yapmadan, uygulayacağımız işlem sadece verilen kodu tarif ettiğim yere koyarak blogunuzu kaydetmenizdir.
1. Blog'unuza giriş yapın
2. AyarlarYayınlar ve yorumlar kısmını açın
3. Kayıt şablonu 
→ Ekle, tıklayın, açılan pencere içine aşağıda verdiğim kodları yapıştırın ve blog'unuzu kaydedin. 
Dinamik Blogger kayıt şablonu nerede bulunur


<br>
<span style="color: red; font-size: large;"><i>Bizi Takip Edin</i></span><br />
 
<span style="font-size: medium;"><i><a href="https://pinterest.com/guney59/" target="_blank">Pinterest</a> <a href="https://www.facebook.com/guney59paylasim" target="_blank">Facebook</a> <a href="https://twitter.com/guney59" target="_blank">Twitter</a></i></span><br />
 
<span style="font-size: xx-small;"></span>&nbsp;<span style="color: #cccccc; font-size: xx-small;">© by <a href="https://guney59.blogspot.com/" target="_blank">guney59</a></span><br />
 
<span style="font-family: Georgia, Times New Roman, serif;"><i><span style="font-size: large;">Aşağıda Yorum ve Sorularınızı Bırakın</span>.
</i></span><br />

4. Bu işlemlerden sonra artık her yazı yazdığınız da yazılarınızın altında bu eklenti görülecektir.
5. Eklentiyi arzu ederseniz her yazı yazarken kendi imkanlarınızla elle yazarak da ilave edebilirsiniz. Tamamen sizin seçiminize dayalı bir çalışma şeklidir.
Yeni bir yazı yazmak için yazı editörünü açtığınızda eklediğimiz kod otomatik çalıştığından karşınıza gelen sayfada sosyal paylaşım takip et eklentisini göreceksiniz.

Kodları Özelleştir :

6. Kod içinde bulunan “https://pinterest.com/guney59/” link'ini ve diğerlerini değiştirerek kendi sosyal paylaşım kodlarınızı yazmanızdır. Farklı bir Sosyal Takip URL’niz varsa URL isimlerini değiştirmeniz yeterli olacaktır. Yapmanız gereken başka bir işlem yoktur.
7. Kod altında şahsi site bilgim bulunmaktadır. Bu metni, silmeden kullanarak bana destek verebilirsiniz. Blogum da okumak istediğiniz bir konu olduğunda hiçbir yerde arama yapmak zorunda kalmadam bu linkten siteme hemen ulaşabileceğiniz. Şimdiden göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim.

Konu hakkında anlayamadığınız bir bölüm olursa yorum yazarak yardım alabilir, blogumu takip edebilir, izleyici gadgetlerinize ekleyebilirsiniz. İzleyici Gadget'lerine katılmaktan çekinmeyin arkadaşlar. Eşinizi, dostunuzu, beğendiğiniz her konuyu bu tür faaliyetlerle kolayca takip altına alabilir, istediğinizde ayrılabilirsiniz. 

Hiçbir bağlayıcı yanı yoktur. Ben bile üye olduğum site ve izleme Gadget'lerinin sayısını bilmiyorum. Zaman buldukça hepsine bakıyorum. Hiç bu güne kadar sizi rahatsız edici bir e-mail'ime karşılaştınız mı? Mümkün değil. Tamamen özgür bir irade ile takip ediyor ve ediliyorsunuz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.