Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

SEOMoz Hakkında

SeoMoz Baclink açık site explorer (Open Site Explorer) aracı kullanarak, sitelerin SEO backlink sorgulamalarını anlatmaktadır. Kısaca Seo ...

...
SeoMoz
SeoMoz Baclink açık site explorer (Open Site Explorer) aracı kullanarak, sitelerin SEO backlink sorgulamalarını anlatmaktadır. Kısaca Seo Backlink Sorgulama Teknikleri de diyebiliriz. Google Seo konusunda epey araştırma yapmıştım. Araştırmaya doymayan yapım gereği bugünde, SeoMoz sitesine giriş yapıp incelemek istedim. Gerçekten ileri teknolojilerin kullanıldığı bir topluluk ile karşılaştım. Favorilerime ekleyerek boş zamanlarımda okumaya devam edeceğim.
Blogger blog yazarları olarak, sizlere de tavsiyem seomoz sitesini inceleyerek gelişmiş seo taktikleri ve eğitici yazılarından faydalanın.
SeoMoz 30 gün deneme süreli ücretli bir site yapısı mevcut. 30 gün içinde yapacağınız inceleme ve geliştirme herhalde size yeterli olacaktır. Ticaret yapmadığımıza göre, siteden edineceğimiz bilgiler doğrultusunda kendimizi geliştirebiliriz diye düşünerek bu yazıma başladım.Ücretsiz olarak çalışan Open Site Explorer ‘ e giriş yaparak blogunuzun URL’sini yazın ve kendinizi kontrol edin. Çok derin analizler yapabileceğiniz ücretli kurulumuda alabilirsiniz.
Open Site Explorer sayfasında yapacağınız testlerden aşağıdaki bilgileri görebilirsiniz.Çok detaylı olmasada size bazı fikirler verebilir.
1. Gelen linkler
2. Top sayfalar
3. Bağlama etki
4. Anchor text
5.Bağlantı ölçümü
6. Ücretli bölüm girişi
Yukarıda sıraladığım beş bağlantıyı görebilirsiniz.Hatta çok ilginizi çekecek bağlantılarıda gördüğünüzde şaşırmayın.
Seo toolbar mı eklemek istiyorsunuz ? Mozbar Frefox ve Mozbar Chrome indirme linklerinden kurabilirsiniz. Sayfa inceleme linkinden giriş yapın.
Seo konusunda blog yazılarını da okuyabilirsiniz.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.