Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Windows Live Yazar Nasıl Başlatılır

Windows Live Yazar, proğramı, Windows 7 işletim sistemi ile birlikte aktif olan bir proğramdır. Windows Live Yazar’ı bilgisayarınızda ç...

...
Windows Live Yazar

Windows Live Yazar, proğramı, Windows 7 işletim sistemi ile birlikte aktif olan bir proğramdır. Windows Live Yazar’ı bilgisayarınızda çalıştırmak için yapılması gereken bazı işlemler mevcuttur.Windows’a kayıtlı bir kullanıcı olduğunuzda proğramı kullanabilirsiniz. Proğramı çalıştırdığınızda sizden giriş yapmanız istenek, sizde hotmail’inizle giriş yaparak proğramı rahatlıkla kullanabileceksiniz. 


Bilgisayarınızda sizin açmanızı bekleyen Windows Live Yazar proğramını aktif edebilmek için yapacağınız işlemler aşağıda belirtilmiştir.
1. Bilgisayarınızda sağ altta bulunan Başlat’a tıklatın
2. Tüm Proğramlara tıklayın
3. Dikey çubuğu aşağıya doğru kaydırarak Windows Live Dosyasını bulun
4.Windows Live Dosyasına tıklayın. İki tane dosya göreceksiniz
5. Siz Windows Live Yazar dosyasına tıklayarak proğramı açmış olacaksınız.
Buraya kadar anlattığım konuları uyguladığınızda Windows Live Yazar proğramını çalıştırmış olacaksınız.Kurulumu tam yapabilmeniz için yazıyı okumaya devam edin. Anlatılan konunun görselini yukarıdaki resimden inceleyin.

6. Açılan pencerede Windows bilgileriniz, (msn, Hotmail) ile giriş yapın
7. Giriş sırasında blog temanızın taslağı için bazı sorular soracaktır. Diğer seçenekleri seçerek blog bilgilerinizi girin.Hatta Blog bilgilerinizi sonradan da girebilirsiniz.
Bu defa size taslak olarak bir tema yaratacaktır.Her iki şekildede başlangıç yapabilirsiniz.

Yukarıdaki resimde ayrıca Microsoft Office Starter Tükçe, yazan sekmeyi görüyorsunuz.Sizin bilgisayarınızın sıralamasında, aynı yerde olmayabilir.
Dikey çubuğu yukarı aşağı oynatarak  Microsoft Office Starter proğramı  bulup çalıştırın. Konuyu tam anlatan bağlantı linkini inceleyin.

Microsoft Office 2010 Starter Ücretsiz İndir

4 yorum

  1. Hocam söyediğiniz gibi yapıyorum ama olmuyor. Acaba proxy ayarları ile ilgili birşeyeler mi yapmnak gerekiyor? Şunu da ekleyim windowslive.com adresim den giriş yaparak giriyorum ama olmuyor.Son bir kez sizin cevanınzla denemek istiyorum.Olmazsa tamamen google drive yi kullanmak istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sami eski
      Bey Google DNS kullanın.Prox varsa kaldırın.Arama kutusunda DNS yazdınızmı çıkar. DNS kodları 8.8.8.8 8.8.4.4 olarak kullanıyoruz. Birde olmayan office resim mi live mi ?

      Sil
    2. Hocam yazınızda hotmail adresinizle girin yazsını görünce benim adresim hotmeille bitmiyor.yani isim@windowslive.com demek istemiştim. DNS kodları değiştirip deneyeceğim.Hocam çok teşekkür ederim biraz titiz davranıyorum oda bilmemenin getirdiği bir baskı diyelim.Görüşmek üzere.

      Sil
    3. @sami eski
      Bey Windows giriş hotmail veya live aynıdır girebilirsiniz.O dönemde iki türlü kullanım veriyorlardı.Sonuç olarak etkilemiyor.Hatta 1 nisanda hotmail de kalkacak, SKP devreye girecek.Emailler aynı isteyen skp eamilide alabilecek.Sıkıntı yapmayın lütfen rahat olun.Birçok insan yapması gerekir.Siz hassas davrandığınızdan bunaltıyor sizi.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.