Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Profilinizi Google Plusda Etkinleştirin

Blogger, Google ürünleri ile entegre edilmiştir. Google Plus profilinizi bu güne kadar etkinleştirmedi iseniz, blogunuzun görülüp görülmdi...

...
Blog Profilinizi aramalarda görülsün hemen Etkinleştirin

Blogger, Google ürünleri ile entegre edilmiştir. Google Plus profilinizi bu güne kadar etkinleştirmedi iseniz, blogunuzun görülüp görülmdiğini konrol edin.Blogunuzun okuyucu sayısı az ve bundan şikayet ediyorsanız Google Plus ayarlarınızı herkese açık olarak belirleyin.2013 senesinde Google Sosyal etkinliklere artık çok fazla önem veriyor.

Dikkat ederseniz Blogger Yorumlar sekmesi de bu etkinliğin bir parçasıdır. İlerleyen zaman içinde bu çalışmalar genişleyecek bir çok yeniliklere kucak açacaktır.Peki siz bu gelişmelere hazır mısınız? Bu gelişmeleri sadece bir yenileşme mi olarak görüyorsunuz ? Bu ve bunun gibi soruları kendinize sorarak sonuca ulaşabilirsiniz. Aşağıda
gördüğünüz resim, Google ve Blogger profil entegrasyonu yapılmadığından okuyucu blog bağlantısına tıkladığında karşısına çıkan bir görüntüdür.Blog’unuzun böyle bir görüntü ile okuyucu karşısına çıkmasını herhalde istemezsiniz.
Peki ne yapacaksınız ! Yazıdaki bağlantıları takip ederek blogunuzu Google ile entegre ederek okuyucu kitlenizi arttıracaksınız.
1. Google Profil ile Blogger bağlatısını etkinleştirme
2. Google çevreler hakkında
3. Google İzleyici çevreler gadgetiniz mi görülmüyor
4. Google G+1 , Blogger yazı editöründe yapılan yenilikler
5. Google+ yorumları yanıtlama eklenti kullanımı
6. Google+ topluluk bildirimlerinden bunaldınız mı
7. Google+1 paylaşım hatası ve çözümü

Google Profilinizi etkinleştirin
Dinamik blog yapı gereği çok fazla yer sunmadığından aradıklarınızı ancak kategori sekmelerindeki en yakın başlık isimlerine tıklayarak bulabilirsiniz.
Kategori sekmesi Dinamik blog başlık ismi ve tanımı siyah gbar da görebilirsiniz.
Ayrıca sağ tarafta açılır sekmede kategori ismi ile gösterilmektedir.

Kategori yazısının açılır sekmede görünümü

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.