Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Plus Site Sayfası Nasıl Açılır

Google Plus ’da Blog/Sitemiz için yeni bir sayfa oluşturmak için yapmamız gereken işlemler nelerdir? Yeni URL adresimizle Google Plus da s...

...
Google Plus Site Sayfası Nasıl Açılır
Google Plus’da Blog/Sitemiz için yeni bir sayfa oluşturmak için yapmamız gereken işlemler nelerdir? Yeni URL adresimizle Google Plus da sayfamızı oluşturmak için ;
1.Google Plus sayfamız için yeni Site URL’mizin ismi :
Örnek kapattığım site linkim : http://www.adnanguney.com/
2. Google Plus ‘a giriş yapın
3. Sol açılır menüden, Sayfalar sekmesine tıklayın
Google Plus Sayfalar sekmesi nerededir
4. Sağ üstte Sayfa Oluştur tıkladığınızda, nasıl bir sayfa oluşturmanız gerektiği ile ilgili kutu pencereleri karşınıza gelecektir. Bu pencerelerden tercihinizi belirleyin. Sayfa görünümü günümüz koşullarına göre değişmiş olabilir.
Google Plus açılan pencere sayfa seçenekleri :

Google Plus sayfa seçenekleri
5. Seçenek penceresinden ben diğer seçeneğini seçiyorum..
6. Açılan pencerede, sayfanız için bir ad girişi, sitenizin URL’si ve şartları kabul ederek Devam sekmesi ile bir sonraki sayfaya geçiyoruz.
Sayfa seçeneklerinin doldurulmuş örneği ;
Google Plus ile sayfa nasıl açılır
7. tüm aşamaları tamamladık sayfamızı oluşturduk. Sayfamızın görüntüsü ilk resimde gördüğünüz şekildedir. Artık yazılarınızı sayfanızda paylaşarak Google Plus’u kullanabilirsiniz.
NOT: Sayfanızı en iyi şekilde tanımlayan 10 kelime ve e-posta bilgilerinizi tamamlayın ve son sekmesi ile devam edin.
Blog menü kısmında Kategoriler sekmesine tıklayarak Google Plus ile ilgili tüm konulara ulaşabilirsiniz. Aynı kategoriler sağ tarafda açılır menüde en üst kısımda da yer almaktadır. Sayfalar ile ilgili sorularınızı yorumlarda belirterek hızla çalışmalarınıza başlayabilirsiniz. Yeni sayfanız hayırlı olsun. G+ Adnan GÜNEY Her zaman sizlerin gönlünde olmaya devam edecektir.

6 yorum

  1. Merhaba, ben de Google Page açtım bir kaç gün önce, ama ne işime yarayacak diye de düşünmüyor değilim.İşletmeler için tasarlanmış olduğunu okuyunca bıraktım.
    Blog gibi kullanılabiliyor mu? Ya da bir blogger nasıl kullanabilir sizce?
    İyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ahestebeste
      Hanım merhaba; Google Plus da her konu için sayfa açılabiliyor.Biz diğer seçeneklerden giriş yapıp blogumuz için açıyoruz.Blog yazılarımızı link olarak paylaşıyoruz.Okuyucu kitlemizi bir arada tutmaya yarayan bir uygulama. Blogunuz için diğer sekmesini kullanın.Blogger blog için çok yazım olduğundan bende zaman zaman yazılar içinde kayboluyorum. o kadar çok yapılacak işlem var ki hangi konuya baksanız bir uygulama mevcut.Kısaca 2 günde bir 2 yazı bile yazsanız yeterli. Google özgün yazılara çok değr verir. Arama motorlarınca arayan kişileri bu özgün yazı sunar.Sosyal alanlarda paylaşımlara katılın.Sosyal paylaşımlarda çok aktif olmanız gerekmez.Yazılarınızı gönderin. Örnek size bayanların çok sevdiği Pinterest'i önerebilirim.Nsıl ne yapmanız gerekiyor. Kategoriler sekmesinde Pinterest yazısına tıklayın tüm bu yazılar çıkar.En alttan itibaren inceleyin ve kayıt olun. Örnek benimm Pinterest sayfam verim bakın. http://pinterest.com/guney59/
      Yorum için çok teşekkür ederim.Görüşmek üzere.

      Sil
  2. Adnan bey,paylaşım için teşekkürler.Her şeyi yaytım da son adımda Sayfanızı en iyi şekilde tanımlayan 10 kelimeden kasıt sitenin kısa açıklaması mı?Orayı anlayamadım.Şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Necdet Yaşar
      Bey merhaba; 10 kelime blog sayfanız olan Google sayfanızı açıklayan 10 kelimeyi geçmeyen açıklamadır.Bu kısma blog için de açıklama kısmına yazdığınız cümleyide koyabilirsiniz. Ek bir açıklamada koyabilirsiniz.Blogunuzun konusunu açıklayan farklı bir öğede yazabilirsiniz.Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Birçok arkadaşa yol gösterecek bir soruydu.Görüşmek üzere..

      Sil
  3. Tamam oldu çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Necdet Yaşar
      Bey,Rica ederim.Ben de teşekkür ederim.Blogunuzu düzenlemeye devam edersiniz artık.Yazılarınızı yeni sayfanızda paylaşın.Sayfalarda aynı blog gibidir.Görüşmek üzere kolay gelsin.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.