Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Drive'ı Bilgisayarınıza Yükleme

Web üzerinde Google Drive'a erişiminiz olduğunda Mac'iniz/PC'niz için Google Drive'ı yükleyebilirsiniz.Windows ; http://dr...

...
Google Drive Bilgisayarına Yükle
Web üzerinde Google Drive'a erişiminiz olduğunda Mac'iniz/PC'niz için Google Drive'ı yükleyebilirsiniz.Windows ; http://drive.google.com adresine gidin. PC'niz için Google Drive'ı indirin düğmesini tıklayın. Google Drive'ı PC'nize otomatik olarak yüklemek ve başlatmak için googledrivesync.exe dosyasını tıklayın. (Google Drive'ın İnternet'ten indirilen bir uygulama olduğunu belirten bir uyarı alabilirsiniz. Aç düğmesini tıklayın.) Açılan pencereye Google Hesabı kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin. Bu, PC'niz için Google Drive ile ilişkilendirilen hesabınız olur. Yükleme paketi talimatlarını tamamlayın.

Başlat menüsünü kullanarak PC'niz için Google Drive'ı başlatın. Sürücüm'le (web üzerinde Google Drive'ın bir parçası) öğe senkronizasyonuna başlamak için dosya ve klasörleri Google Drive klasörünüze sürükleyin.
PC'nizde Google Drive oturumu açma sorunu yaşıyorsanız Internet Explorer'da hem çerezlerin hem de Javascript'in etkin olduğundan ve PC'niz/Mac'iniz için Drive'ın bağlı olduğu URL'lerin IE ayarlarınızda Güvenilen Siteler olarak listelendiğinden emin olun.
Mac
Google Cloud Connect ile Google Drive uyumlu değildir. Microsoft Office dosyalarını Google Drive'la senkronize edebilmek için Google Cloud Connect'i kaldırmanız veya uygulamadan çıkmanız gerekir.
Geniş bilgi için buradan inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.