Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Drive Depolama Alanı Hakkında

Google Drive, Google+ Fotoğraflar ve Gmail, dosyalarınızı, e-postalarınızı ve fotoğraflarınızı her yerden ve tüm cihazlardan erişilebili...

...
Google Drive Depolama Alanı Ne Kadardır

Google Drive, Google+ Fotoğraflar ve Gmail, dosyalarınızı, e-postalarınızı ve fotoğraflarınızı her yerden ve tüm cihazlardan erişilebilir durumda tutmanız için size ücretsiz depolama alanı sunar. Google Drive, Gmail ve Google+ Fotoğraflar, size ücretsiz olarak 15 GB depolama alanı sunmaktadır. Bu sayede, dosyalarınıza, e-postalarınıza ve fotoğraflarınıza istediğiniz yerde, istediğiniz cihazdan erişebilirsiniz. Ücretsiz depolama alanı sınırına ulaşırsanız, Google Drive, Google+ Fotoğraflar ve Gmail'deki her şeye erişmeye devam edersiniz, ancak ücretsiz depolama alanı sınırını aşacak yeni bir öğe oluşturamaz veya ekleyemezsiniz.
  • Google Drive ve Google+ Fotoğraflar:  Ücretsiz depolama alanı sınırına ulaştıysanız veya bu sınırı aştıysanız, dosya senkronize edemez veya yeni dosya yükleyemezsiniz. Google Drive klasörünüz ile Web üzerindeki Drive'ınız arasındaki senkronizasyon da tamamen durur. Depolama alanı kullanmadıklarından yine de Google dokümanları oluşturabilirsiniz. Google+ Fotoğraflar'da, yalnızca belirli boyut sınırlarının altındaki yeni fotoğrafları ve videoları yükleyebilirsiniz.
  • Gmail: 15 GB ücretsiz depolama alanı sınırına ulaştıysanız, size gönderilen e-postalar geri dönmeden önce bu sorunu gidermek için biraz zamanınız olacaktır. Bunun için, e-postaları silerek yer açın, daha fazla depolama alanı satın alın veya yöneticinizle bağlantı kurun.
Google Drive depolama alanı planlarının işleyiş şekli nasıldır?
Ücretsiz depolama alanınız tükendiğinde, Google, ek depolama alanı satın almanız için bir yol sunar. Bu ek alan, Google Drive, Gmail ve Google+ Fotoğraflar arasında paylaşılır.
Yönetici misiniz? İşletmeniz için Google Drive depolama alanı ile kullanıcılarınıza yönelik depolama alanı satın alabilirsiniz.
Aşağıda, depolama alanı planı satın almadan önce bilinmesi gereken birkaç önemli husus açıklanmıştır:
  • Google Drive depolama alanı satın alımları, otomatik olarak yenilenen aboneliklerdir. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz, ancak satın alınan depolama alanlarının ücretleri iade edilmez.
  • İstediğiniz zaman depolama alanı planınızda değişiklik yapabilirsiniz. Hemen yeni depolama alanı düzeyinize geçersiniz ve krediniz tükendiğinde ücret kredi kartınızdan alınır.
  • Bir Google hesabına ait depolama alanı planı farklı bir hesaba aktarılamaz.
  • Satın alınan depolama alanının hesabınıza eklenmesi 24 saat sürebilir.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.