Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Adobe Reader Touch 1.3

Adobe Reader Touch, PDF formatındaki belgelerinizi tüm Windows 8 cihazlarınıza güvenli biçimde görüntülemenizi sağlayan ücretsiz bir uy...

...
Adobe Reader
Adobe Reader Touch, PDF formatındaki belgelerinizi tüm Windows 8 cihazlarınıza güvenli biçimde görüntülemenizi sağlayan ücretsiz bir uygulamadır. Adobe tarafından geliştirilen popüler ve ücretsiz pdf uygulaması dokunmatik cihazlara özel tasarlanmış kulanıcı arabirimi ile gelmektedir.Klavye ve fare kullanımını destekleyen Adobe Reader Touch ile e-postanıza gelen, webdeki veya cihazınızdaki PDF belgelerini hızlıca açabilirsiniz.

Bu uygulamayı çalıştırmak için Windows 8 veya Windows RT edinin, Daha Fazla Bilgi
PDF dosyalarınızı görüntülemenin yanı sıra pdf dosyalarına not ekleyebilir, belgelerinize daha yakından bakmak için metin ve görüntü yakınlaştırıcısını kullanabilir, sayfa numarası göstergesi ile seçtiğiniz sayfaya hızlıca atlayabilirsiniz. PDF dosyalarınızı güvenli şekilde görüntülemenizi sağlayan PDF okuyucusunun ;
Başlıca özellikleri:
• PDF belgelerini hızlıca açabilir,
• Son okuduğunuz belgeleri kolayca bulabilir,
• Şifre korumalı PDF dosyalarını görüntüleyebilir,
• Metin içerisinde arama yapabilir,
• Belgelerinize not ekleyebilir,
• Sayfa numarası göstergesi ile istediğiniz sayfaya hızlıca geçebilir,
• Semantic Zoom minik resim görünümünü kullanarak büyük belgeler arasıda hızlıca gezinebilir,
• Paylaş ile PDF’lerinizi diğer uygulamalarla paylaşabilir,
• PDF formlarını doldurabilir,
• PDF dosyalarınızı uygulama içerisinden yazdırabilirsiniz.
Lisans: Ücretsiz
Diller :
İngilizce, Çince (Çin), Almanca, İspanyolca, Japonca, Fransızca, Rusça, Portekizce, Danca, İtalyanca, Kore dili, Felemenkçe, Lehçe, İsveç dili, Çince (Tayvan), Türkçe, Çekçe
Desteklenen işlemciler
x86, x64, ARM
Sistem gereksinimleri
Tabletler için Adobe Reader, Windows 8 dokunmatik aygıtlar için tasarlanmıştır.
Sıkça Sorulan Sorular
Tamindir den yükle.

4 yorum

  1. Adnan Bey Merhaba, Konuyla alakasız ama bir sorum olacaktı. Bloguma trafik getiren spam siteler var ve ben bunlarım spam olduğunu ilk grdüğümde anlamamış ve birkaç tıklamıştım. Bu siteleri nasıl engelleyebilirim? Vampirestat.com, Adsensewatchdog.com, Villainstat.com, Uglystat.com ve Zombiestat.com. bu siteleri engellemek istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @GÜNNUR ONAK
      Hanım merhaba, bu belirttiğiniz linkler arama motoru olarak çalışıyorlar.Merak etmeyin zararı olmaz.Sadece siz giriş yapmayın.Vampirestat.com, bir yıldır bendede var.Link taşırlar bunlar.Alexa değerlerine bakarsanız daha iyi tahlil yaparsınız.Dünya sıralamasında 9000 de yer alıyor. Diğer anlamı bir milliyet web kadar ön sırada.ismine bakıp aldanmayın sakın.PR değerlerini veren bir sitedir.Tam tersi blog linkinizi bile yazabilirsiniz.Google örümcekleri bunlarıda tarar. Spam olsa zaten web de değerleri alamaz.

      Sil
  2. Merhaba, bu domainler hakkında bir sorum olacaktı. Ben herhangi bir yönlendirmede bulunmadım ama bloguma büyük bir akış var yurtdışından bu siteler üzerinden. Herhangi bir zararı var mı ve bunu nasıl önlerim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Sıla Kalender
      Neden önlemeye çalışıyorsunuz? Bırakın insanlar gelsin diye uğraşıyor zaten. Domain yönlendirme ile ilişkili bir konu değil.Organik bir akış.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.