Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Ashampoo Snap 6 - Ekran Kaydetme Programı

Ashampoo Snap çok yönlü düzenleme özelliklerine sahip gelişmiş ekran görüntüsü yakalama ve kaydetme aracı. Ekranın tamamını veya belirli ...

...
Ashampoo Snap Ekran Kaydetme Programı İndir
Ashampoo Snap çok yönlü düzenleme özelliklerine sahip gelişmiş ekran görüntüsü yakalama ve kaydetme aracı. Ekranın tamamını veya belirli bölüm görüntülerini yakalayıp, resim ve video olarak kaydetmenizi sağlayan bir proğram. Program uygulama pencereleri ve web sitelerinden alabileceğiniz herhangi bir görüntüyü, masaüstünüze, cepinize kaydedebilmenizi olanak sağlıyor. Kayıt sonrası, düzenleme araçları sayesinde aldığınız ekran görüntülerini süsleyerek ilgi odağı şekline getirebileceksiniz.  Sunum ve tanıtım videoları hazırlayabilirsiniz. Proğram içindeki codec yapısı birçok video formatına göre hazırlandığından problem yaşamamınızı sağlıyor.

Güçlü efektleri ile çoklu monitör desteği sunan program. Ses desteği ile ekranınızda gördüğünüz resimleri ve videoları kısacası her şeyi kaydetmek için araçlar sunuyor. Resimler, dersler, ekran görüntüleri ve sunumlar oluşturun ya da arkadaşlarınız ve meslektaşlarınızla bilgi paylaşın - Ashampoo Snap 6, fikirlerinizle iletişim kurmak için önde gelen bir araçtır. Ashampoo Snap 6 ile ekran içeriklerinizi kalıcı olarak saklayabilirsiniz. Gördüğünüz her şeyi Ashampoo Snap 6 yakalayabilir. Kolaylığı ile ekran içeriğini belgeleyin ve ekran görüntüsü olarak diğerleriyle değerli bilgilerinizi paylaşın. Ashampoo Snap 6, sadece yakalama bilgisi sunmaz ayrıca sayısız işlevler ve efektler sağlıyor. Hatta mevcut görüntüleri, ek bir görüntü editörü olmadan düzenleyebilirsiniz. Çalışmanız bittiğinde, Ashampoo Snap 6’dan yayınlayın.
Ashampoo Snap 6’da yeni Geliştiricilerimiz, daha fazla hız, ürünün daha fazla uyumluluğu için performans, üretkenlik ve uyumluluk konularında önemli iyileştirmeler yaptı.
Performans
Çoklu çekirdek desteği ve akıllı yük dengeleme ile tüm değişiklikler ve efektler tam anlamıyla bir çırpıda görünür. Açıklamalar ve çizimler eklendiğinde, zaten uygulanmış efektlere bakabilirsiniz. Ashampoo Snap 6 ile her şey yeniden ayarlanabilir. Eklediğiniz gölgeyi sevmiyor musunuz? İhtiyacınıza göre yeniden ayarlayın.
Bir renk seçin
Birçok işlem ve efektler renkleri tek tek ayarlamanıza izin verir. Görüntünün renkleri el ile seçmek zordur ve bu nedenle farklı işlemler için sık sık varolan renkleri yeniden isteyeceksiniz. Ashampoo Snap 6, entegre ve bağımsız iki farklı stil ile gelen yeni renk seçici özelliği sunuyor. Entegre renk seçici, mevcut resminizden renk seçmenizi ve yeniden kullanmanızı sağlar. 
Bağımsız renk seçici bir adım daha ileri gidiyor ve size bilgisayar ekranında herhangi bir renk seçmenize olanak veriyor. Bu şekilde, düzenlenen resimlerinizde renk dengesini belirleyemezsiniz.

Hatta toplanan renkleri Adobe Photoshop uyumlu renk profillerine aktarabilir ya da ou can even export collected colors to Adobe Photoshop compatible color profiles or tek bir PNG renk paleti görüntü olarak aktarabilirsiniz. Hızlı erişim için en son ki renk otomatik olarak HEX satırı (ör: #FBCDAD) olarak sistem panosuna aktarılır.
Yakalama çubuğu – Daha az dağınıklık, daha çok özellik
Yeni yakalama çubuğu küçük bir alanı kullanır ve varsayılan olarak ekranın sağ üst köşesine yerleşir. Bu, hatalı seçimleri en aza indirir ve günlük iş akışınıza engel olmaz. Ayrıca yakalama çubuğu, tek ve çoklu çekim arasında geçiş yapmanızı sağlayan bir düğmenin yanı sıra renk seçici aracı sunuyor.
Video yakalama
Ashampoo Snap 6 ile web kameranızdan yakalamalar yapabilir ya da eğitimler için videolarınıza zaman geçiştirme efekti uygulayabilirsiniz. Ayrıca Facebook, Twitter ve Google+ gibi bağlantılı web sitesinden, e-postadan resimleri indirebilir veya paylaşabilirsiniz.
Uyumluluk
32 bit saydamlık desteği (RGBA)
Ashampoo Snap 6, şimdi tüm uygulama ve ortak araçlar genelinde 32 bit saydamlığı tamamen destekliyor.
SNAPDOC v2 formatı için destek – Varolan belgeleri gözden geçirip değiştirebilme
Belgelerinizi birkez SNAPDOC dosyası olarak sakladığınızda, her zaman geri getirebilir ve her türlü değişiklikler yapabilirsiniz.
İyileştirilmiş PDF desteği
Ashampoo Snap 6, Windows Server sistemlerinde de çalışabilen PDF belgelerini yüklemek ve kaydetmek için yeni PDF motor kullanır.
NOT : Program deneme sürümüdür. Siteden kayıt işlemini yaparak kullanabilirsiniz.
Dil Desteği: Türkçe, İşletim Sistemi: Win7/Vista/WinXP, Üretici: Ashampoo
Deneme sürümü (29.53MB) İNDİR
Ekran görüntüleri :







Ashampoo Snap 6 - Ekran Kaydetme Program Tanıtım Video

  

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.