Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Avast 2014 Ücretsiz - Antivirüs Yazılımı

Avast Ücretsiz Antivirüs 2014 yeni sürüm (2014.9.0.2006) yazılımını güncelledi. Avast, en iyi ücretsiz antivirüs ve casus yazılım korumas...

...
Avast 2014 Ücretsiz  Antivirüs İndir
Avast Ücretsiz Antivirüs 2014 yeni sürüm (2014.9.0.2006) yazılımını güncelledi. Avast, en iyi ücretsiz antivirüs ve casus yazılım korumasıdır. Dünyanın en popüler antivirüs yazılımını tamamen ücretsiz indirin.Yıllardır bilgisayarlarımızı ücretsiz korumamızı sağlayan güvenlik proğramının son versiyonu ile karşımızda.
Avast Ücretsiz Antivirüs güvenlik proğramı virüs, trojan ve kötü amaçlı yazılımları tespit ederek hem bilgisayarınızı hemde internet üzerinden gelebilecek her türlü tehlikeye karşı size tam bir güvenlik sağlıyor.
Avast’ın yeni arayüze değişimi ile daha da güçlendirilmiş. Uzun zamandır kullandığım Ücretsiz Avast Antivirüs Güvenlik proğramı, kullanmanızı tavsiye ederim. Proğram hakkında çok fazla bilgi vermeye gerek duymuyorum. Bilgisayarımı kasmayan, tehlike anında beni uyaran, güncellemeleri an an yapan, çok kullanışlı bir proğram. Kısaca özellikler ile ilgili başlıkları incelediğimizde ;
Ücretsiz Avast Antivirüs İndir
→ Antivirüs ve Anti-Spyware motoru geliştirilmiş
→ Gerçek zamanlı virüs veritabanı güncellemeleri gelişmiş
→ Daha hızlı yükleme için dosya boyutu azaltılarak kısa zamanda kurulum sağlanmış.
→ Avast yeni arayüzü değiştirilerek daha kullanışlı siyah bir görünüm verilmiş.
→ Savunma kalkanı geliştirilmiş
→ Daha öncede mevcut olan tarayıcı temizleme proğramı ile kritik uzantıları etkisiz bırakabilir veya tamamen kaldırabilirsiniz.
→ Dosya, Web, Posta kalkanlarının çalışması maksimum seviyede ve hızlandırılmış
→ Bileşenler raporlarına baktığınızda size tüm bilgilerin özetini sunuyor
→ Yeni Güvenli ve özel gezinti
→ Yeni bulut tarama
→ Yeni disk kurtarma
Avast 2014 güncellemesinde, bilgisayarınızda olası bir durum için USB, CD ve DVD üzerine dosya kayıt yapabileceğiniz bir eklentiyide ihmal etmemiş. Olası bir durumda kopyalarınızı kullanarak bilgisayarınızı eski konumuna geri getirebiliyorsunuz.


Avast 2014 Ücretsiz İNDİR

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.