Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Chrome Uygulama Sekmesini Etkinleştirme

Google Chrome tarayıcı yeni görünümünde uygulama sekmesi etkin değil mi? Uygulama sekmesini nasıl etkinleştiririz ? Chrome tarayıcı uygul...

...
Chrome tarayıcı uygulamaları
Google Chrome tarayıcı yeni görünümünde uygulama sekmesi etkin değil mi? Uygulama sekmesini nasıl etkinleştiririz ? Chrome tarayıcı uygulamaları nelerdir başlıklı yazımda uygulamalar hakkında bilgi vermiştim. +Umut Doğan  bey’in “Yer imlerimde uygulama menüsü yok”  şeklinde sormuş olduğu bir soru üzerine yazıyı inceledim. Sorunun cevabını yazımda bulamadım. Böyle güzel bir soru için kendisine teşekkür ederim. Soruyu yorumlarda cevaplayacağım, ancak birçok kişiye yardımcı olabilmesi açısından ilgili soru hakkında yazı yazmayı düşündüm.

Chrome tarayıcı güncellemsinden sonra, eskiden kullandığımız “Uygulamalar” sekmesini nasıl etkinleştireceğiz aşağıdaki adımları inceleyerek uygulamaları başlatalım.

1. Chrome Tarayıcınızda aşağıda resimde görüldüğü şekilde boş bir yerine sağ tıklayın.
2. Açılan sekmede en alt kısımda “Uygulamalar kısa yolunu göster” seçeneğini seçin. Aynı şekilde “Yer işaretleri çubuğunu göster” seçeneğini seçtiğinizde, uygulama ve yer imlenizin görmeye başlayacaksınız.
→ Uygulamalar kısa yolunu göster
→ Yer işaretleri çubuğunu göster
Chrome Uygulama Sekmesi

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.