Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

GIMP İndir - Bedava Photoshop

Bedava Photoshop, GIMP ( GNU Image Manipulation Program ) ücretsiz olarak dağıtılan açık kaynak kodlu olarak geliştirilen profesyonel resi...

...
GIMP Download
Bedava Photoshop, GIMP (GNU Image Manipulation Program) ücretsiz olarak dağıtılan açık kaynak kodlu olarak geliştirilen profesyonel resim düzenleme programlarına denk güçlü bir yazılım. Fotoğraflarınızı ve resimleri düzenleyebileceğiniz, imaj kompozisyonları ve imaj yazarlığı yapabileceğiniz bu program başka hiçbir ücretsiz resim editöründe bulamayacağınız birçok seçenek ve özelliğe sahip. Açık kodun en önemli yazılımlarından biri olarak nitelendirebileceğimiz GIMP isterseniz basit resim düzenleme işlemlerinde Paint gibi kolay kullanımı ile iş görürken, profesyonel çalışmalar yapmak isteyenlere de Photoshop ve benzeri programlarla nerdeyse aynı özellik ve seçenekleri sunarak güçlü bir alternatif konumunda.
Veri dosyaları ekranı
Resim kalitesinde hiçbir kayıp olmadan birçok efekt kullanabildiğiniz ve ayarlamalar yapabildiğiniz bu program hem resim ve fotoğrafla uğraşan amatör bilgisayar kullanıcılarına hemde profesyonel tasarımcılara hitap ediyor. Yaptığınız çalışmaları veya elinizde bulunan resim dosyalarının formatlarını değiştirebileceğiniz bu program çok fonksiyonlu bir araç olarak bilgisayarınızda bulundurmanız gereken programlardan biri.
Gimp proğramı ekranı
Resmi büyütüp inceleyin.
GIMP modüler yapısı ile çeşitli eklemeler yapabildiğiniz ve birçok ek özellik ve seçenek ekleyebileceğiniz eklenti (plug-in) destekli bir yapıya sahip. Gelişmiş ve kişiselleştirilebilir arayüzü ile en basit işlemden en kompleks imaj uygulamalarına birçok işlemi yapabilecek şekilde geliştirilen yazılım ücretsiz olmasına rağmen profesyonel programlarla boy ölçüşebilir durumda. Yeni ikon teması, ölçeklendirilebilir fırçalar, yeniden gözden geçirilmiş seçim araçları, renk menüsü, tam ekran düzenleme seçeneği, geliştirilmiş baskı seçenekleri ve kesme aracı, kırmızı göz kaldırma özelliği, perspektif klonlaması, lens bozma ve daha birçok özellik sizleri bekliyor.
İşletim Sistemi: Win8/Win7/Vista/WinXP
Üreticisi: Gimp
Dil : Türkçe
Dosya Boyutu : 86 MB
İndirme sayfa linki: http://www.gimp.org/downloads/
NOT: Linki kopyalayıp yeni bir tarayıcıda açınız. Açılan sayfada Gimp 2.8.6 indir turuncu linke tıklayın, setup exe dosyası otomatik indirmeniz için açılacaktır.
Yapımcı sayfasında, Türkçe seçenek yoktur. Ancak proğramı indirip kontrol ettiğimde Türkçe olarak karşıma çıktı.Blog resim editörü olarak kullanabileceğiniz, elinizin altında olması gereken bir proğram. Blog yazılarınızda birçok resmi editleyebilir değişik projeler üretebilirsiniz.
Blogumda ticari indirmeler bulunmamaktadır. Eklediğim proğramları gönül rahatlığı ile reklamsız, indirme zorluğu çekmeden bilgisayarınıza kurabilirsiniz.Tüm proğramları önce kendi bilgisayarıma kuruyor ve sizlere yazı içinde sunduğumu lütfen unutmayın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.