Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Gmail'e Başka Bir Hesaptan Posta Taşıma

Farklı posta hesaplarınızı Google Gmail hesabınıza taşıyarak hesaplarınızı tek bir yerden kontrol ederek mesaj gönderebilirsiniz. Farklı p...

...
Google Gmail Posta Taşıma
Farklı posta hesaplarınızı Google Gmail hesabınıza taşıyarak hesaplarınızı tek bir yerden kontrol ederek mesaj gönderebilirsiniz. Farklı posta hesabınızı Gmail taşımanızın iki yolu mevcuttur. Postalarınızı yönlendirme, Postalarınızı alma. Bu iki seçeneklerden hangisini seçerseniz seçin, posta hesabınızı düzenleyebilmek için, Gmail'de filtreler ve etiketler oluşturmanız önerilmektedir. Postanızı taşımak için aşağıdaki yöntemlerden, size en uygun olanını seçebilirsiniz.
Seçenek 1 :

Mevcut postayı Gmail’e aktararak yeni iletileri denetleme :

Google Gmail posat alıcısı iletileri 5 farklı e-posta hesabından düzenli aktarabilir.Aktarım sonucu tüm e-postalarınız gmail hesabınızda toplanır. Kullandığınız diğer posta hesabınız POP3 erişimi sunuyorsa, Gmail posta alıcısını yapılandırarak tüm postalarınızı Gmail’e otomatik indirilmesini sağlayabilirsiniz. Bu yöntemle tüm iletileriniz yüklenerek yeni postalarınız da denetlenmesinine imkan verirsiniz.
Bu aşamları yapabilmeniz için diğer web sağlayıcılarınızın POP3 erişim desteği verip vermediğini ve bu özellliğin nasıl kullanılması gerektiğinin bilinmesi gerekir.
Posta alıcınızın nasıl ayarlanması gerektiğini, Google’un Yardım site bağlantısına tıklayarak uygulamaya başlayabilirsiniz.
Seçenek 2 :

Yeni postalarınızı Gmail’e aktarma :

Posta sağlayıcınız otomatik yönlendirmeyi desteklemiyor ise, yönlendirme hedefi olarak, Google Gmail adresini belirleyebilirsiniz. Bu işlemi yaptığınızda gelen postalar yönlendirilir. Posta hesabınızın yönlendirmeyi destekleyip desteklemediğini, Otomatik yönlendirmeyi nasıl ayarlayacağınızı bağlantıdan inceleyerek uygulamayı başlatabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.