Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Plus Web Site Sayfası Nasıl Açılır

Google Plus’ da Web siteniz için, Yerel İşletme ve Mekan, Ürün ve Marka, Şirket Kuruluş veya Kurum, Sanat Eğlence veya Spor ve Diğer kate...

...
Google+ sayfamızı oluşturduğumuz hakkında bilgi

Google Plus’ da Web siteniz için, Yerel İşletme ve Mekan, Ürün ve Marka, Şirket Kuruluş veya Kurum, Sanat Eğlence veya Spor ve Diğer kategorilerinde sayfalar açabilirsiniz. Son zamanlarda birçok değişim ve yeniliklerle karşınıza çıkan Google Ürünlerinden sadece biri olan Google Plus (Google+) , ile birçok uygulamaya sizde başlayabilirsiniz. 

Google Ürünlerinden olan Google Plus da Web siteniz için sayfalar oluşturabildiğiniz gibi Topluluk oluşturarak da Sosyal Çevrenizi genişletmek çok basittir. Google Ürün genel’inde Dikkat etmeniz gereken en önemli konu, Google Hizmet Şartları ‘dır. Google resmi sayfasında, 11 kasım 2013 tarihinde Google Hizmet Şartlarını güncelleyeceğini belitmiş, Google+ Sayfa Sahipleri ve Yöneticileri İçin Güncelleme hakkında bilgi vermiştir.

Google Plus Site Sayfası nasıl açılır konusu hakkında daha önce bilgi vermiştim. Ancak yazının yazıldığı tarih ile bugünkü tarih arasında birçok değişim yaşanmış olabilir. Bu nedenle bu yazımı tekrar güncellemek en doğru düşünce olacaktır.

WEB Sitemiz için Google+ Sayfa Nasıl Açılır :

1. Google plus giriş yapın


2. sol tarafta açılır menüden sayfalara tıklayın
3. Yeni sayfa oluştura tıklayın
4. Açılan pencerede, Web siteniz için, Yerel İşletme ve Mekan, Ürün ve Marka, Şirket Kuruluş veya Kurum, Sanat Eğlence veya Spor ve Diğer kategorilerinden oluşan seçeneklerden birini seçebilirsiniz. Biz Blogger Blog sayfası açacağımızdan Diğer seçeneğine tıklıyoruz.
Google+ sayfalar


5. Açılan pencerede, sayfanız için bir ad girişi, sitenizin URL’si ve şartları kabul ederek Devam sekmesi ile bir sonraki sayfaya geçiyoruz. Sayfa seçeneklerinin doldurulmuş örneği ;


6. Tüm aşamaları tamamladık sayfamızı oluşturduk. Sayfamızın görüntüsü ilk resimde gördüğünüz şekildedir. Artık yazılarınızı sayfanızda paylaşarak Google Plus’u kullanmaya başlayabiliriz.
7. Devam sekmesi ile karşımıza tamamlamamız gereken kişisel bilgiler gelecektir. Bu bilgileri tamamlayarak son aşamaya gelin.
8. Profil bilgilerinizde Hakkında sekmesini görüntülediğinizde Kişiler seçeneğinde çevreleriniz ile ilgili bilgiyi düzenle sekmesine tıklayarak açın. Açılan pencerede gelen ayarlar herkese açıktır. Herkese açık ayarları değiştirirseniz sayfa ve çevre paylaşımlarından çok fazla faydalanamayacağınızı unutmayın. Herkese açık olması en iyi seçenektir. Zaten amacımız sayfamızı en iyi şekilde değerlendirerek kullanmaktır.
9. Genel sekmesini daha önceden yapılandırmış olmalısınız.Bu kısmı atladı iseniz düzenle seçeneği ile tamamlayın. Bu pencere blog yazar ve profil arasında bağlantı oluşturur. Blogunuzda yazar ekle seçeneğini seçtiğinizde buradaki bilgiler çıkar.Buraya yazacağınız bilgilere özen göstermeniz gerektiğini hatırlatmak isterim.
10. İletişim bilgileri seçeneğinde, Google Gmail hesap bilginizi açılan kutudan seçip girin ve kaydedin. Kaydettikten sonra e-posta bilginizin size ait olup olmadığını sorgulama alanı Doğrula seçeneği gelir. E-posta bilgimizi tabiy ki doğrulayacağız.
11. Doğrulaya seçeneğine tıkladığınızda E-posta hesabınıza bilgi gelir. postanıza gelen bilgide Doğrula yazısına tıklayın. Sayfanızı F5 ile yenileyin. E-postanızın yanında okey işaretini göreceksiniz. Posta hesabınız Google+ sayfa için onaylandı.
12. Bağlantılar seçenekleri ile Web sitemizi doğrulamak için “Web Sitenizi bağlayın” yazısına tıklayın. Burada ki bağlantı Web Yönetici Araçları ile ilişkilidir. Daha önceden sitemizi,Web Yönetici Araçları’ında doğruladığımızdan direk onaylanacaktır. Ve sitenizin yanındaki onay işaretini göreceksiniz.
13. Hemen alt sekmede bağlantılar yazan yerdeki Düzenle sekmesine tıklayarak Web sitelerinizin bağlantılarını ekleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.