Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Web Geliştiricileri için Web Tasarımcı Aracını Başlattı

Google Web Designer uygulamasını başlattı. Google Web Designer, bir entegre görsel ve kod arayüzü kullanarak HTML5 reklamları ve diğer web...

...
Google web designer
Google Web Designer uygulamasını başlattı. Google Web Designer, bir entegre görsel ve kod arayüzü kullanarak HTML5 reklamları ve diğer web içeriğini tasarlamanızı ve oluşturmanızı sağlayan, HTML5 ile yapılmış gelişmiş bir web uygulamasıdır. Google Web Designer tasarım görünümünden çizim araçları, metin ve 3D nesneler kullanarak içerik oluşturabilir ve nesneleri bir zaman çizelgesinde canlandırabilirsiniz. İçeriğinizi oluşturmayı tamamladıktan sonra, Google Web Designer kullanıcılar tarafından okunabilecek HTML5, CSS3 ve Javascript öğeleri sunar. Google Web Designer ile reklamcılık reklam öğeleri oluştururken resim galerileri, videolar, reklam ağı araçları ve başka öğeler eklemenizi sağlayan bir bileşen kitaplığını kullanabilirsiniz.

Google Web Designer Kod görünümü, kodunuzu daha kolay ve daha az hatayla yazmanızı sağlayan sözdizimi vurgulama ve otomatik kod tamamlama özelliklerini kullanarak CSS, JavaScript ve XML dosyaları oluşturmanıza olanak tanır. Google Web Designer merak ediyorsanız bağlantıya gidin anlaşmayı kabul edin ve Web Designer indirin.
Sistem gereksinimleri :

Minimum
Önerilen

İşletim sistemi
Windows® 7/ Windows 8
Mac® OS X 10.7.x veya sonrası
Windows® 7/ Windows 8
Mac® OS X 10.7.x veya sonrası
İşlemci
Intel Pentium® 4 veya AMD Athlon 64 işlemci
Intel Pentium® 4 veya AMD Athlon 64 işlemci
Bellek
2 GB RAM
4 GB RAM
Ekran çözünürlüğü
1280x1024
1920x1080
Uygulama pencere boyutu
Minimum 1024x768
1024x768 veya daha geniş
İnternet bağlantısı
İndirme sonrası ilk kullanım, güncellemeler ve yardım erişimi için gereklidir.
İndirme sonrası ilk kullanım, güncellemeler ve yardım erişimi için gereklidir.

Web Designer arayüzü
Google Web Designer, projelerinizi oluşturmak ve kod düzenlemesi yapmak için kullanabileceğiniz geniş bir orta alana sahiptir. Orta alanın çevresinde öğeleri değiştirme, bileşenleri ve etkinlikleri ekleme gibi çeşitli işlemleri yapmanızı sağlayan bir araç çubuğu, bir araç seçenekleri çubuğu, bir zaman çizelgesi ve bir panel takımı vardır. Geniş bilgi için Web Designer arayüzü sayfasını inceleyin.

Web tasarım
Google Web Designer forumuna katılarak tartışın bilgi alın. Google Web Designer forumu, aracı kullanmanın en iyi yollarını öğrenme konusunda birbirine yardımcı olmaktan keyif alan kullanıcıların oluşturduğu bir topluluktur. Soru sormak ve uzmanlığınızı başka kişilerle paylaşmak için harika bir yerdir. Forumu Google geliştiricileri de izlemekte ve Google Web Designer'dan en iyi şekilde yararlanmanız için düşüncelerini, geçici çözümleri ve görüşlerini belirtmektedir.

Uzun zamandır Google’un Web ile ilgili uygulamaları neden yapmadığını merak edenlerden biriyim. Ve sonunda bir başlangıç ile başladı. Bu başlangıcın arkasının geleceğini biliyor ve heyacanla bekliyorum.

Google’un hosting sunucu işlemini yapmasını istemez miydiniz. Şu anda ücretsiz kendi ürünlerinde bunu yapıyor. Kamu’ya açık ücret karşılığı yaparak Dünya üzerinde çok farklı bir konuma gelmesi zor olmasa gerek. Google Apps uygulamalarında çalışmaları var. Ancak bizler daha açık ve anlaşılır çalışmalar bekliyoruz. Sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.