Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Techtown Şablonu

Blogger teması olarak kullanabileceğiniz 2 sütunlu, Wordpres kod sistemi ile kodlanarak blogger temasına uyarlanmış duyarlı Techtown B...

...
Blogger Techtown Şablonu nasıl kurulur
Blogger teması olarak kullanabileceğiniz 2 sütunlu, Wordpres kod sistemi ile kodlanarak blogger temasına uyarlanmış duyarlı Techtown Blogger özel şablonu. jQuery slider, açılır Menüler, 3 sütun altbilgi ve Sekmeli Widget, arka plan beyaz , 468x60 banner veya Adsense reklamını kullanabileceğiniz gadget alanı ile oluşturulmuş hızlı blogger özel şablonu. Sekmeli Widget nedir? 3 gadget’in bir gadget olarak birleştirilerek yer kazanılmasıdır. Bir gadget içinde popüler yayınlar, Kategoriler (etiketler), Blog arşivinden oluşur.Yani 3 gadget’in kapladığı yükseklik alanı, bir gadget olarak tasarlandığından tema alanından tasarruf sağlanmıştır.
Eklediğiniz her gadget başlık ismi altında şık ve kibar turuncu renginde bir çizgi oluşmaktadır.Şu anda kullanmakta olduğum Klasik blog’umdan CANLI DEMO’yu inceleyebilirsiniz. Blogger blog’lar için tasarlanmış şablonu, çok kısa sürede Türkçe diline çevirerek, menü çubuğunu kendinize göre tasarlayabilir veya şablon kullanımı hakkında tasarımcının sitesinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. Techtown blogger temasını klasik blog’um da kullandığımdan dolayı yorumlar aracılığı ile benden bilgi alarak blog şablonunuzu çok kısa zamanda özelleştirin.
Ayrıca Techtown blogger şablonunu, Türkçe'e çevirme, Meta etiketleri, Slider, açılır menü çubuğu, sosyal paylaşın iconları, Linkwithin tarzı şunlarda ilginizi çekebilir, Linkwithin’i ana sayfada gizleme gibi kurulum bilgilerini Techtown başlık isim ve yapılan uygulama hakkında yazılarımı takip edebilirsiniz. Techtown blogger şablonunu kullanıyor iseniz sorunlarınızı sabırla birlikte çözeceğiz. Techtown blogger şablonuna benzer, TECHMIX blogger şablonunu da inceleyerek kullanabilirsiniz. Göster şeçeneğine tıklayarak Blogger özel Techtown şablonu inceleyin. Şablonu beğenirseniz üst kısımda İndir butonuna tıklayarak masa üstüne indirin.

Şablonu Göster

Şablon ismi : Techtown
Yayınlanma tarihi : 23 Ocak 2014
Not : Şablonu kullanmaya karar verdiğinizde indireceğiniz zip dosyasında 2 adet .xml dosyası olduğunu göreceksiniz. Bu dosyalardan Slider yazan .xml uzantısını kurduğuzda slider’siz bir şablona sahip oluyorsunuz. Template .xml yazan dosya ise tam kurulum içermekte.

Farklı görüntülerde tema yüklemek isterseniz, blog’umun sidebar açılır gadged’i kategoriler sekmesi Şablon etiketine bakabilirsiniz. Blogger özel şablon hakkında beğeni ve sorunlarınızı yorumlarda paylaşın.
Ayrıca Blogger Özel şablonları özelleştirme ile ilgili konuları blog menü başlığında ki, Tema tasarım sekmesine tıklayarak da ulaşabilirsiniz.

2 yorum

  1. teşekkür ederim adnan bey yükledim temayı gerisini hallederim..
    http://sporcualem.blogspot.com.tr/ iyi günler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Halil bey merhaba.Rica ederim.Blog başlığı deneme blog olarak geçiyor.Bu isimde kalmayacaksa bence anlamlı bir isim vermekte fayda var.Yazılarınız deneme blogu olarak çıkacaktır.Subdomain kötü bir isim değil.Yarın birgin ciddi düşünebileceğiniz bir durum olabilir de.Kolay gelsin.Mavi renk güzeldir.Turuncu da.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.