Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Tumblr Connect Yazısını Türkçe Değiştir

Tumblr micro blog sosyal izleme bölümünde bulunan ( Connect ) bağlan anlamına gelen ismi, İzleyin, Takip et gibi Türkçe kelimeler il...

...
Tumblr connect yazısını değiştir
Tumblr micro blog sosyal izleme bölümünde bulunan (Connect) bağlan anlamına gelen ismi, İzleyin, Takip et gibi Türkçe kelimeler ile nasıl değiştireceksiniz inceleyelim.
Tumblr pixelunion.net site temalarından siyah zeminli akışkan duyarlı Neue Tema (Connect) bağlantı izleme sekme başlık ismini Türkçe nasıl değiştirceğiz aşağıda inceleyelim. Öncelikle Tumblr blogunuza giriş yapın.

Connect ismi Türkçe nasıl değiştirilir :

1. Sağ üst kısımda kişileştire tıklayalım.
2. Açılan pencerede Özel tema Html’yi düzenle yazısına tıklayalım.
3. Şablon içinde boş bir alana tıklayın ve Ctrl+F ile Connect ismini aratalım. Veya yeni eklenen sol üste arama kutusundan arama yapalım.
4. Aşağıdaki kodun hemen altında header satırında (Connect) görülecektir.

 <section id="connect" class="clearfix">
5. Connect yazısını istediğiniz bir isimle değiştirin. Şablon içinde değişim yapılan İzleyin ismini inceleyerek Tumblr blogunuzda gerekli değişimi yapın. Şablonda yapılan değişimin görüntüsünü aşağıdaki resimde inceleyin.
Tumblr Connect yazısı nasıl değiştirilir
Tumbl blog da yaptığınız değişimin yukarıda gördüğünüz ilk resim şeklinde olacaktır. Tumblr Micro blog ile ilgili tüm yazılar.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.