Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger EMobile Şablonu

Blogger , EMobile Şablonu, Wordpress alt yapısı, Linkwithin benzeri Related Posts kodları şablon içinde hazır, 2 sütun, duyarlı ve daha fa...

...
Blogger özel tasarım EMobile Şablonu
Blogger, EMobile Şablonu, Wordpress alt yapısı, Linkwithin benzeri Related Posts kodları şablon içinde hazır, 2 sütun, duyarlı ve daha fazla seçenekli Blogger özel tasarım şablon. Şablon tasarımında seçilen siyah renkler gizemli bir hava verirken, açılır menü ve sabit menü üzerine maus imlecini yanaştırdığınızda mavi renge dönüşmesi şablona derinlik kazandırmış. Şablon kurulumunda isteğe göre seçim yapabileceğiniz jQuery Slider xml dosyası ile Slider olmadan da kullanabiliyorsunuz. En alt footer 3 sütun, sekme başlıkları siyah gadget ve eklediğiniz linklere havai mavi ok iconları eşlik ediyor.
Sağ üst bölümde 468x60 Px. ebatlarında sponsor banner veya Adsense reklam alanı mevcut. Sekmeli widget olarak anılan, bir gadgetten oluşan 3 ayrı gadget kullanımı işlevsel bir seçenek sunuyor. (Popüler yayınlar, Etiketler veya Kategoriler ve Arşiv dosyalarınız bir gadget içinden yönetiliyor. Bu 3 gadgetin bir yerde olması sidebar alanından bayağı tasarruf sağlamanıza neden oluşturmakta. Wordpress temalarında kullanılan Related Posts ile Linkwithin eklentisini aynı anda kullandığınızda, etiketlere tıklayan okuyucunuz Linkwithin önerilerini görürken, yazıyı açtığında sayfa altında Related Posts önerilerini görebiliyor. 

Related Posts şablon içinde mevcut. Siz sadece Linkwithin eklentisini ilave ediyorsunuz. Şablonun bitmiş şekli, Canlı Demosunu incelemenizi tavsiye ederim. Ben dayanamayıp hemen kurulumunu yaptım ve şu anda kullanıyorum. Blogger blog’lar için tasarlanmış şablonu, çok kısa sürede Türkçe diline çevirerek, menü çubuğunu kendinize göre tasarlayabilir veya şablon kullanımı hakkında tasarımcının sitesinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. EMobile blogger temasını klasik blog’um da kullandığımdan dolayı yorumlar aracılığı ile benden bilgi alarak blog şablonunuzu çok kısa zamanda özelleştirebilirsiniz. Ayrıca EMobile blogger şablon, Meta etiketleri, Slider, açılır menü çubuğu, sosyal paylaşın iconları, Linkwithin tarzı şunlarda ilginizi çekebilir, uygulamarı hakkında Tema tasarım menüsünden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. Yaklaşık 10 gündür bu temalar üzerinde yaptığım çalışmalar sonucu tüm özelleştirmeleri yapabileceksiniz.
Yayınlanma tarihi : 1 Mart 2014
Not : Şablonu kullanmaya karar verdiğinizde indireceğiniz zip dosyasında 2 adet .xml dosyası olduğunu göreceksiniz. Bu dosyalardan Slider yazan .xml uzantısını kurduğuzda slider’siz bir şablona sahip oluyorsunuz. Template .xml yazan dosya ise tam kurulum içermekte.

Farklı görüntülerde tema yüklemek isterseniz, blog’umun sidebar açılır gadged’i kategoriler sekmesi Şablon etiketine bakabilirsiniz. Blogger özel şablon hakkında beğeni ve sorunlarınızı yorumlarda paylaşın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.