Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Plus’a Nasıl Katılırım ?

Google Plus, diğer adı ile Google+, Dünya genelinde Sosyal Paylaşım Devlerinden Google’un İnsanları bir araya getirme, tanıştırma, kaynaşt...

...
Google Gmail nasıl alınır ?
Google Plus, diğer adı ile Google+, Dünya genelinde Sosyal Paylaşım Devlerinden Google’un İnsanları bir araya getirme, tanıştırma, kaynaştırma ve ortak değerler üzerinden çalışma yapabilecekleri ücretsiz Dev Projelerinden biridir.Google’un tüm ürünlerini 2 dakikada ücretsiz kullanabilmeniz mümkündür. Bilgisayarınızda Office proğramına ihtiyacınız var? Bir Word dosyasına yazı yazmak mı istiyorsunuz? Canınız sıkıldı resim yapmak, sunular sunmak, slaytlar hazırlamak, işyerinizde ortak proje dosyaları ile çalışma ve Excel dosyalarına mı ihtiyaç duyuyorsunuz?

Almanya da Aileniz var açın Hanguat uygulamasını saatlerce görüşün paylaşın sevginizi mutluluğunuzu anlatın. Bu anlattıklarım sadece birkaç örnekten ibaret olup, birçok uygulamayı ücretsiz kullanabileceğiniz gibi Dünya gelişiminden de haberdar olabileceksiniz. Şimdi basitce bir kıyaslama yapalım. Türkiyede Facebook çok fazla kullanılan Sosyal paylaşım platformundan biridir.Amacım Facebook kötülemek veya karalamak değildir.Ancak Facebookta oyun, beğen, birkaç yorum, şu bunu yapmış, giymiş, gezmiş işlemleminden başka yapılan hiçbir geliştirme ürünü yoktur.Üzülerek yazıyorum, halen bir bilgisayarı dahi kullanmasını bilmiyor hatta öğrenme çabası içine bile giremeyen düşünce yapısından kurtulmuş değiliz.Bırakın PC kullanmasını herhangi bir virüs proğramı saldırısından önce ne gibi bir koruma sağlayacağımızı dahi bilmiyoruz. Tabiy ki bilgisayarcılar da para kazanacaklar. Gelin bugün farklı bir çalışma için zaman ayırın, Google’un ücretsiz bunca ürününü bedava kullanmak için bir adım atın.
Hadi başlayalım!

Google Gmail için 2 dk.da üyelik işlemini tamamlayın ve Dünya ile buluşup kaynaşın. Düşünce, resim, beğeni, öneri ve ürünleri kullanın. Gmail'e kaydolduğunuzda, bir Google Hesabına da kaydolursunuz. Yeni Google Hesabınızı, Google+, YouTube ve Google Drive gibi diğer Google ürünleriyle kullanarak 15 GB gibi büyük bir yedekleme deposuna sahip olursunuz.

Google Gmail ve Google Plus ile başlangıç :

1. Google Gmail Hesabı oluşturmak için Giriş yapın. (2 dk. sürmez) Google Gmail ve diğer ürünlerini 1998 senesi yani yaklaşık 15 yıldan fazladır kullanıyorum. Bugüne kadar bir problem yaşamadım tam tersi birçok şeyi Google yardım forumları ve ürünlerinden öğrendim. Öğrendiklerimide sizlerle paylaşıyorum. paylaşımlarım her ne kadar Blogger yazıları olsada alt yapıda kullanılan tüm ürünler Google’a ait olup, özgürce kullanabiliyorum. Kullanmakla kalmayıp parada kazanıyorum. Google Gmail daha fazla bilgi.
Adnan Güney Google Plus da bulun katılın.
2. Google+, yani Google Plus ürününde Tura katılarak ilgili adımları takip edin.
Her adım size canlı olarak konunun gerçek yerinde izleme şansını vermektedir.
Hazır mısınız ? Tura katılmak için Başlayın
Tanıdığınız kullanıcıları bulun
Yayın, fotoğraf, video ve etkinlikleri paylaşın
İsterseniz etkinlik oluşturun
Fotoğraflarınızı görüntüleyin, düzenleyin veya ekleyin
Facebook gibi Sayfanızı Oluşturun
Google Plus daha fazla bilgi.
Yardıma ihtiyacınız mı var? Beni Google Plus da bulabilir yorum yazarak bilgi alabilirsiniz. Adnan Güney Google Plus için tıklayın.

7 yorum

  1. blogger dinamik şablonlarında reklamları nasıl gösterebiliyoruz. klasik şablonlarda gadget sayesinde oluyordu ama bunda görünmüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mehmet sert;
      Bey merhaba, Dinamik Blogger içinde Adsense Gadget'i eklemenize gerek yoktur.Reklam onayını Adsenseden aldı iseniz ve reklamlarınız klasik blog da görülüyor ise Dinamik blogger da otomatik çıkması lazım.Dinamik Blogger da birçok yapılandırma otomatik olarak gelir.

      Sil
    2. henüz adsense işini çözemedim, başka bir reklam yayınlama imkanım olamaz mı?

      Sil
    3. @mehmet sert ; Bey Google Adsense haricinde önereceğim bir reklam maalesef yok.Adsense için de 2. aşalı süreç mevcut.Adsense hakkında blog menü çubuğunda Adsenes ismine tıklayarak bilgi alabilirsiniz.Veya bu linki açsanız da olabilir.
      http://guney59.blogspot.com.tr/search/label/Adsense

      Sil
    4. yakın ilginize teşekkür ederim.

      Sil
    5. @mehmet sert;
      Bey, Teşekkür ederim.

      Sil
    6. @mehmet sert;
      Bey merhaba reklamları almışsınız hayırlı olsun.Haber bile verdiniz inanın alındım.Kolay gelsin.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.