Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Haksız Hükümet Müdahalesine Maruz Kalma

Özgür ve açık bir dünya, özgür ve açık İnternet ile mümkündür. İnternet herkese konuşma, içerik oluşturma, öğrenme ve paylaşma hakkı ve...

...
İnternetine sahip çık
Özgür ve açık bir dünya, özgür ve açık İnternet ile mümkündür. İnternet herkese konuşma, içerik oluşturma, öğrenme ve paylaşma hakkı verir.Hiçbir kuruluş, kişi veya hükümet tarafından denetlenemez.Dünyayı birbirine bağlar ve bizim bunu korumamız gerekir.
Google Takeaction”, diğer adı ile Google Harekete Geçin siteye katılım sağlayarak İnternet haklarınızı, nasıl korumanız gerektiği hakkında geniş bilgi sahibi olabilir, en önemlisi Sesinizi Duyarabilirsiniz. İçinde yaşadığımız devir öğrenme anlama ve uygulama devridir. Bizler haklarımızı koruyamazsak, bizlerin yerine hiç kimse elini bile oynatmaz.Sende İnternet ortamını özgürce kullanmak istiyor ve gelişmelerden bilgi sahibi olmak istiyorsan aşağıda verdiğim linkten giriş yaparak E-mail bilgini ve Ülke posta kodunu yazarak İnternet yasaklarından korunmak için kendini geliştirebilirsin. Google şeffaflık raporu için Siteye giriş yaptığınızda kısa başlıklar altındaki konuları mutlaka okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Konu başlıklarını merak mı ediyorsunuz ?

  • Katılma özgürlüğü
  • İfade özgürlüğü
  • Haksız müdahaleye maruz kalmama özgürlüğü
  • İnternet özgür ve açık olmak için tasarlanmıştır.
  • Ancak, bunun böyle kalmasını herkes istemiyor.
  • İnternet mevzuatı, İnternet'in kendisi gibi açık ve kapsayıcı olmalıdır.
  • İnternet'in geleceği hakkında hepimizin söz sahibi olması gerekir.
  • Bilgilerin ve fikirlerin özgürce akışı toplulukların büyümesine ve milletlerin refah içinde olmasına yardım eder.

Daha fazla bilgi için giriş linki :


Google, ceza soruşturması sırasında İnternet kullanıcı verilerini koruma adına yaptığı uygulamaları anlatan sanal video’sunu inceleyin. Google’un Şeffaflık Raporu hakkındaki son yazı ve görselleri de inceleyebilirsiniz.

4 yorum

  1. Hocam email adresi ve posta kodu istiyor çok güvenli değil. Ve şu linke bir bakın yeriniz gözüküyorsa birşeyler yanlış demektir. http://ip-check.info/?lang=en

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sami bey merhaba;
      Şu anda Türkiye Web ortamındanda güvenlidir.Burası Google Sitesidir.Google Plus da sizin mailiniz yokmu.Şahsen benim herşey açık ve çekindiğim hiç kimse de yok.Olsada havasını alır.Hiçbir kurum, kuruluş veya hükümet benim İnternet yasal haklarımı kısıtlama yetkisine sahip değildir.Bunu yapanlar suç işliyorlar.Zamanı gelince bu suçun gereğini görecekler zaten.Siz giriş yapmayabilirsiniz. tabi.
      Ayrıca link bu:
      https://www.google.com/intl/tr/takeaction/

      Sil
    2. Hocam anlatmak istediğim sizin çekinecek birşeyleriniz var veya yok anlamında değildi. Ayrıca web ortamının güvenli olduğundan bahsetmişsiniz. Sanırım çok fazla olumlusunuz. Size anlatmak istediğim sizin yanlış birşey yapmanız değil. İnternet şuanda şu şekle döndü biri bizi gözetliyor. Bazı programlar bunu engelleyen ki sizde bunu biliyorsunuzdur.

      Sil
    3. Merhaba Sami bey, yok biliyorum zaten ortada bir cümleydi bu.Size karşı yazılan bir cevap değildi.Web ortamı tabiy ki güvenli değil.Ancak bazı konuları ve önlemleri alabilirseniz, bu konuda savaşmasını da biliyorsanız sorun teşkil etmiyor.Şahsım adıma yazıyorum.Web üzerinde birçok micro mikrop var.Bu çok doğal. Biri bizi gözetliyor.Güldürdünüz gerçekten beni Sami bey. Bizi gözetleyenler önce kendi odalarını garanti altına almaları lazım.Gözetleyenler gözütelinler durumunda bazen olabiliyor.Sizin bir söyleviniz vardı Siber durum hakkında.Maalesef durum böyle.İnsanlar bilinçlenmeyi, korunmayı anlama ve öğrenmek için çaba sarfetmedikleri sürece bu durumları yaşayacaklardır.Halen Pc düğmesinin nerden açıldığını bilmeyen milyonlarca kişi var.Google da atak yiyen henüz bir hesap sahibini görmedim.Varsa da bu kendi hatasından kaynaklanan bir konudan oluşmuştur.Şu anda kullandığımız Gmail ve Chrome birçok kişinin bilmediği koruma sistemine sahip filitreler ile dolu.Birçok proğramlar exe uzantısı ile yapılıyor.Bu uzantılarda virüs proğramları tarafından zaman zaman kırılıyor.Bu nedenle bu proğramlara fazla güvenmemek lazım.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.