Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Menü Linki Blogger Şablon Koduna Nasıl Eklenir ?

Blogger sayfalar sekmesinin değişiminden sonra, alternatif olarak yazı etiketlerinizden oluşan bağlantı linkinizi, Blogger şablon kodlar...

...
Blogger Menü Linki örneği
Blogger sayfalar sekmesinin değişiminden sonra, alternatif olarak yazı etiketlerinizden oluşan bağlantı linkinizi, Blogger şablon kodlarınız arasına ekleyerek kullanabilirsiniz. Blogger kumanda paneli tasarım sayfalar sekmesinde bağlantı linki eklediğimiz alan kaldırıldı. Bağlantı linki ekleme alanı sayfalar gadgeti içine alındı. Bizde, Sayfalar gadgetinde bağlantı linki ekleme konusunda yaşanabilecek hatalara karşı alternatif olarak blog kodlarımızın içine yazı etiket linklerimizden oluşan menümüzü nasıl oluşturacağız bu konuyu inceleyeceğiz.
Blogger şablon kodları içine bağlantı linkleri nasıl eklenir ?
Blogger şablon Witget’e atla sekmesi nerededir1. Blogger kumanda paneline giriş yapın.
2. Şablon →  Html’yi düzenle ile şablonunuzu açın.
3. Üst kısımda Witget’e atla ok iconu ile sekmeyi genişletin.
4. PageList1 ismine tıklayın.
5. PageList1 sekmesinin olduğu yere geleceksiniz. Burada sol tarafta bulunan ok işaretine tıklayarak kodları genişletin. Tekrar bir ok işareti göreceksiniz. Bu ok işaretinede tıklayarak genişletin.
Şablon kodlarında genişletmeniz gereken ok işaretini resimde inceleyin. Buradaki ok iconuna tıklayın.
Blogger Şablon kodunun genişletilmesi nasıl yapılır
6. Tüm kodlarımız açılmış durumda. Aşağıya doğru biraz inin ve aşağıda resmini verdiğim kodun hemen üstünde bulunan ( </b:loop> ) kodunu göreceksiniz. Bu kodun hemen altına bağlantı linkini resimdeki gibi ekleyebilirsiniz.
b loop altına eklenecek bağlantı linki
Ekleyeceğiniz bağlantı linki kalıbı nasıl olmalıdır ?
Aşağıda verdiğim örnekte yazı etiket bağlantı URL ve Etiket isimlerini bir metin dosyasında düzenleyin ve yukarıda resimde görülen kodlar arasına ekleyin. Bu bağlantı linkleri Hakkında, İletişim, gibi statik sayfalar veya etiketlerinizden oluşan bir kategori linki de olabilir.
<li><a href="LİNK URL">LİNK ADI</a></li>
Blog’unuza açılır efekli kategori menüsü eklemek ister misiniz ? Bağlantı linkinden incelemeye başlayarak blogunuza kurmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca Blogger özel tasarım şablonlara bakabilir beğendiklerinizi tema tasarım menü ismine tıklayarak kısa sürede yapılandırabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.