Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Sağlıklı Gıdalar Şablonu

Yaşam için sağlıklı gıdalar anlamına gelen HealthyLiving Foods blogger özel şablonu gıda kategorisinde Blogger yazarları için turuncu r...

...
HealthyLiving Foods blogger özel şablonu
Yaşam için sağlıklı gıdalar anlamına gelen HealthyLiving Foods blogger özel şablonu gıda kategorisinde Blogger yazarları için turuncu renk ağırlıklı, duyarlı, 2 sütun, 4 alt sütun, wordpres alt yapısı ile tasarlanmış. Tasarımcı sabit bir genişlik olarak adlandırdığı özel blogger şablonu incelediğimde genişliğin 1140 px olduğu gördüm. Blogger için çok mükemmel sabir bir genişlik demektir.
Neden belirli bir tasarımcının blogger şablonlarını inceliyorum :
Blogger’a yeni başlayan birçok yazar arkadaşlarımız bir süre sonra farklı şablonlar üzerinde araştırma yaparak herhangi bir şablonu kullanmaya başlıyor. Blogger için farklı şablon kullanırken dikkat edilmesi gereken birçok konu vardır. Fazla detaya girmeden, yazar arkadaşlarımız, bu şablonların sırf görselliğinin güzel olması dolayısı ile şablonu indirip kullanmaya başlarlar. Ancak bir müddet sonra şablon da birçok hatalar meydana gelir.geçen süre içinde şablon için harcanan zaman, emek boşa gider. Bende bir tasarımcının birçok temasını inceleyip üzerinde çalışmalar yaptığımdan tasarımcının hazırladığı birçok temanın özelleştirilmesini rahatlıkla yapabiliyor veya değiştiriyorum. Bu çalışma sonucunda tasarımcının yaptığı tüm özelleştirmelere hakim olurken önerdiğim şablonlardan birini kuran arkadaşlara da çok rahatlıkla yardımcı olma şansına sahip olup, tema konusunda gelişim sağlıyorum. Şimdi yeni Blogger özel şablonu hakkında biraz daha bilgi vererek sizleri aydınlatalım.

HealthyLiving Foods Blogger Şablon : GÖSTER

HealthyLiving Foods Sağlık ile İlgili Blogger Şablon Özellikleri

1. Yeni teknolojiye uyumlu ve Duyarlı.
2. Şablon 2 sütundan oluşmakta.
3. 4 Alt sütun alt bilgi.
4.  jQuery ile hazırlanmış Slider. (Slayt geçişli resimler) Şablon’u Slider olmadan da kullanabiliyorsunuz. Şablonu kullanmaya karar verdiğinizde indireceğiniz zip dosyasında 2 adet .xml dosyası olduğunu göreceksiniz. Bu dosyalardan, Slider yazan .xml uzantısını kurduğuzda slider’siz bir şablona sahip oluyorsunuz. Template .xml yazan dosya ise tam kurulum içermekte.
5. Wordpress kodlama tekniği ile hazırlanmış. Web 2.0
6. Başlık kısmında sabit Üst gezinti Menüsü ve 468x60 Banner alanı mevcut.
7. Başlık banner veya logo resminizi 200x79 Px. olarak koyabilirsiniz.
8. Portakal resimli Arka plan resmi
Şablon yayın tarihi : 9 Nisan 2014
Blogger özel şablonunu düzenlemek için blog’umun menü başlık çubuğu  Tema tasarım ismine tıklayarak şablonu kısa sürede özelleştirebilirsiniz.
Blogger için özel farklı görüntülerde Şablon görüntüleri. Şablon tasarımı konusunda yardıma ihtiyaç duyarsanız çekinmeden yorum yazarak yardım alabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.