Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

FriendFeed Blog Yazı Paylaşım Eklentisi

Blog yazılarınızı FriendFeed , eklentisi ile resimli, açıklamalı paylaşarak çevreleriniz ile iletişim içinde olabilirsiniz.FriendFeed çev...

...
Friendfeed yazı paylaşım eklenti uygulması nasıl çalışır
Blog yazılarınızı FriendFeed, eklentisi ile resimli, açıklamalı paylaşarak çevreleriniz ile iletişim içinde olabilirsiniz.FriendFeed çevrim içi, çevreleriniz ile yazı paylaşımını kolaylaştıran bir hizmet olmak ile birlikte sizlere interaktif bir yol sunar. FriendFeed Eklentisini hiçbir kod eklemeden kurabilirsiniz.

Neden FriendFeed kullanmalıyım?
Basittir: FriendFeed'de herhangi bir şeyi göndermek için bir iki tık yeter. Hatta bazen tıklamana bile gerek kalmaz. Flickr, YouTube ve Twitter gibi zaten kullanmakta olduğun hizmetlerden güncellemeleri otomatik olarak almayı seçebilirsin.
Hızlıdır: Herkesin güncellemelerini gerçek zamanlı olarak gör; arkadaşlarının paylaştıklarını bir an bile kaçırma.
Etkileşimlidir: Çabucak ve kolay bir şekilde, paylaşılan öğeler üzerine sohbet açabilir veya bir arkadaşının paylaştığı bir şeyi beğendiğini gösterebilirsin. Ailen veya iş arkadaşların gibi tek tek kişiler veya gruplarla ilgili güncellemelere abone olabilirsin.
Başlamak kolaydır: Hiçbir şey yüklemene gerek yok. İstersen Google veya Facebook hesabını kullanarak tek tıkla hesap açabilirsin. Paylaştığın şeyler otomatik olarak arkadaşlarının abone olabildikleri bir Feed'e gönderilir. FriendFeed'ini web siten ya da blogun gibi başka yerlere ya da Facebook ve Twitter gibi kullandığın diğer hizmetlere de gönderebilirsin. FriendFeed Hakkında daha fazla bilgi.

FriendFeed Eklentisi nasıl çalışır :

2. Eklentiyi eklemek için FriendFeed Bookmarklet tıklayın. Açılan sayfada ;
3. Resimde çerçeve içine alınan Share on FriendFeed düğmesini araç çubuğuna sürükleyip bırakın. Artık eklentiniz kurulmuş olup, web sayfalarınızı FriendFeed ile paylaşabilirsin.
Share on FriendFeed ile yazı paylaşımı

Yazılarınızı nasıl paylaşacaksınız :

1. Yazı başlık linkine tıkla, yazı açıklamasında belirli bir bölümü seçin, tarayıcı araç çubuğuna eklediğiniz FriendFeed ile Paylaş ( Share on FriendFeed) düğmesini tıklayın.
Yazınızdaki resim, seçtiğiniz satır açıklamaları ve size ait profil resminiz görülecektir. Tek yapmanız gereken işlem Gönder sekmesine tıklamaktır. Nasıl görüldüğünü merak mı ediyorsunuz ? FriendFeed sayfamı görebilirsiniz. Ayrıca konuyu anlatan video ‘u izleyin.
YouTube sitesine giriş yapabiliyor musunuz? Nasıl giriş yapabileceğinize ;

3 yorum

  1. Selam Adnan Abi
    Ben sitemi google news'e kayıt yapmaya çalışıyorum ama ne bir link nede bir yöntem bulabildim bana bu konuda yardım edermisin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siirthaberleri.com ; Merhaba, aşağıda verdiğim link size yol gösterecektir.Ancak Web yönetici araçlarına giriş yapın ve sağ üstte site kayıt kısmı vardır.Ordan sitenizi kaydedin.Taramalardan Google boot gibi getir ile de sitenizi dizine gönderin.Birde site haritası gönderin.
      http://guney59.blogspot.com.tr/2012/05/siteni-google-tant.html
      Web yönetici araçları linki ;
      http://www.google.com.tr/webmasters/

      Sil
    2. Suat Bey, yayını olmayan ve bağlantı içeren bir blogger açmışsınız.Bu size zarar verecek bir uygulama.Doğal ve organik olmayan bir durum.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.