Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

YouTube İçerik Oluşturma Araçları

Web Site güncellemesi yapan YouTube , içerik yayıncılarının video, ses yükleme gibi araçları kolayca kullanabileceği İçerik oluşturma Ara...

...
YouTube video araçları
Web Site güncellemesi yapan YouTube, içerik yayıncılarının video, ses yükleme gibi araçları kolayca kullanabileceği İçerik oluşturma Araçları sekmesini ekledi. Yeni sekme alt menüde Müzik Kitaplığı ve Video Düzenleyici yer almakta. YouTube’un yeni İçerik oluşturma Araçları kategori ve alt menüden oluşan, Müzik Kitaplığı ve Video Düzenleyici  ne işe yarıyor bu araçları nasıl kullanmamız gerekiyor aşağıda adım adım inceleyelim.
İçerik oluşturma Araçlarına nasıl giriş yapılacak ?
2. Açılan pencerede, profil hizasında Yükle ismi yanındaki dişli ok işaretine tıklayın.
3. Kontrol paneli ismine tıklayın. YouTube kumanda paneli giriş yapın. Bu kısımdan farklı uygulamalara giriş yaparak YouTube kumanda paneli kullanımını kolaylaştırabilirsiniz.
Youtube kumanda paneline giriş işlemi
4. İçerik oluşturma Araçları kategori sekmesine tıkladığınızda, alt menüde Müzik Kitaplığı ve Video Düzenleyici başlıklarını göreceksiniz.
Youtube İçerik oluşturma Araçları nerededir
YouTube Müzik Kitaplığı :
1. Müzik Kitaplığı, videolarınız için ücretsiz müzik indirebileceğiniz alandır. Ücretsiz müzik indirmek tabiri ile indirdiğiniz ses dosyalarını YouTube haricinde kullanamazsınız lütfen sayfa altında bulunan Şartlar ve koşullar kurallarını inceleyin.
2. Müzik Kitaplığı menülerine tıklayarak inceleyin. Farklı müzik türleri seçebilirsiniz.
3. Beğendiğiniz ses dosyalarını YouTube ekleyeceğiniz videonuz için sağ tarafta bulunan aşağıya dönük ok işareti ile indirin.
Youtube Müzik Kitaplığını nerededir?
YouTube Video Düzenleyici :
1. Hazırladığınız videoları, YouTube, Video Düzenleyici sekmesine tıkladığınızda menüleri inceleyerek  istediğiniz tasarımda yapılandırıp kaydedebilirsiniz. Okumakta olduğunuz yazımın devamı ile ilgili YouTube kullanımı hakkındaki yeni yazılardan haberdar olmak için E-Posta abonesi olabilir, Guney59 paylaşım Google Plus sayfamdan takip edebilirsiniz. YouTube “İçerik Oluşturma Araçları” ile ilgili öneri, eleştiri ve isteklerinizi yorumlarda belirtin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.