Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Yorum Yanıtlarını Gizle

Blogger , blog yazılarınıza yapılan yorum yanıtı uzunluğundan sıkılıyor, yorumunuza verilen cevabı hemen bulup okumayı düşünüyorsanız !...

...
Blogger yazı yorum yanıtlarını nasıl gizlenir
Blogger, blog yazılarınıza yapılan yorum yanıtı uzunluğundan sıkılıyor, yorumunuza verilen cevabı hemen bulup okumayı düşünüyorsanız ! Bogger’un yanıtlar yeniliğini kullanarak yanıtları daraltıp kullanabilmeniz mümkündür.  Blog yazılarınıza 25 ad. yorum yazıldığını varsayalım. Yazınıza yapılan 25 ad. yorum için, sizde 25 ad. cevap verdiğinizde toplamda 50 ad.’lik bir yorum, cevap alanı oluşacaktır. Her yorum ve cevabın uzunluğunu da düşündüğümüzde yazı sayfanızın sonunda “Daha fazla yükle” seçeneği görülecektir.

Sizin yorumunuz en son sayfada olduğuna görehemen  “Daha fazla yükle” seçeneğine tıklayıp, en üstte cevapların yanında bulunan Yanıtla ismine veya ok işaretine tıklayarak yanıtları daraltıp çok kısa zamanda size verilen cevaba ulaşabilirsiniz. Bu blog ipuçlarını diğer yabancı yazarların tabiri ile öğreticileri kullanarak blog’unuzu en yüksek seviyede kullanmanız mümkündür. Blog kullanımı ipuçları hakkında değişik fikirlerinizi sizde paylaşın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.