Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Nrelate yeni site giriş ve kullanımı

Nrelate , benzer yazılar geliştirici sitesi tema görünüm ve site kullanımını değiştirdi. Site girişi ve menülerinde yaptığı yenilikleri i...

...
Nrelate yeni site girişi
Nrelate, benzer yazılar geliştirici sitesi tema görünüm ve site kullanımını değiştirdi. Site girişi ve menülerinde yaptığı yenilikleri incelediğimde, Linwithin ve Zemanta bunlarda ilginizi çekebilir gibi benzer yazı geliştirici araçlarında hızla ilerliyor. Blogger gadgetinde Linkwithin kullanan blog yazarları Linkwithin eklentisi için hiçbir özelleştirme ve seçim yapılamadığını çok iyi bilirler. Nrelate eklentisini ücretli Wordpress kullandığım dönemden çok iyi bilen biri olarak, Blogger için henüz bir çalışması yoktu. Ancak Nrelate çalışmalarını hızlandırarak Wordpress, Tumblr, Blogger, .Js gibi bir tıklama ile gadget, widget olarak siteye gönderme seçenekleri sunabiliyor.

Zemanta'nın bir tarayıcı eklentisi olması, Linwithin de yıllardır hiçbir özelleştirmede bir adım dahi atamaması, gelecek için tahtın  Nrelate sitesinde olacağını işaret ediyor. Nrelate benzer yazılar eklentisini ve uygulama anlatım öğretici videosunu daha önce sizlerle paylaşmıştım.
Blog'unuz da çok gelişmiş, bunlarda ilginizi çekebilir benzer yazılar eklentisi birçok özelleştirmenin yapılabilmesinden dolayı kullanmanızı tavsiye edebilirim. Benzer yazılar eklentisinde şu özellikleri çok rahatlıkla kullanabilir, eklentiyi bir kez kurduktan sonra istediğiniz zaman site kişisel ayarlarından farklı görünümler verebilirsiniz. Nrelate eklentisi blogunuza 3 dk bile sürmeyen zaman biriminde aktif olarak kurulur ve çalışır. Ayrıca size gadget içinde kurulum bilgisi verir.
özellikler :
1. Resimlerin küçük boyutlarını değiştirebilirsiniz. 80x80 ~ 150x150 px’e kadar.
2. Görsel olarak 9 farklı stil seçenek sunulmakta.
3. İlgili mesajlar için alaka düzeyini seçebilme şansınız mevcut.
4. Ortaklık proğramına katılarak NRelate ile para kazanabilirsiniz.
5. Sidebar eklentisi olarak kullanabilirsin.
6. Blog sayfasında 10 ad. mesajı max. görüntülüyebilirsin
7. Resimlerde görülen başlık yazı karakterler sayısını ayarlayarak sınırlayabilirsin.
8. NRelate Wordpress, Blogger, Tumblr,.Js ile çalışır.
Bu kadar fazla özellikten sonra ben tüm bloglarımda kullanmaya başladım. Benim için önemli olan gelişime uyum sağlayabilen kaliteden ödün vermeyen alt yapısı sağlam uygulamalardır.
Nrelate eklentisini blogunuz da kullanmak için ilgili adımlar :
2. Yukarıda verdiğim link direk widget ekleyebileceğiniz girişe sizi götürecektir.
3. Daha önce giriş yaptı iseniz sol üsten farklı siteniz varsa önce seçin.
4. Seçimden sonra ayarlar sekmesine tıklayın. Ana (main) sekmesinden sırası ile başlayarak, stil, düzen, reklam, ortak, kara liste, kullancı ayarlarınızı özelleştirerek NRelate kullanmanın özelliği ve zevkini yaşayın. Yazıyı beğendi iseniz paylaşın, sorunlarınız için yorum penceresinden yorum yazarak bilgi alabilirsiniz. NRelate kullanmanın mutluluğunu yaşıyorum ve bu mutluğumu sizlerle paylaşıyorum.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.