Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Facebook Sayfa Yöneticiliği Nasıl Kaldırılır ?

Facebook , kısa süre önce sitesinde uygulamaya aldığı, sayfa, paylaşım, video vs. gibi sayfa format değişimi sonucunda, bilginiz dışında ...

...
Facebook
Facebook, kısa süre önce sitesinde uygulamaya aldığı, sayfa, paylaşım, video vs. gibi sayfa format değişimi sonucunda, bilginiz dışında sizi Facebook sayfa yöneticisi atamaları durumunda Facebook sayfa yöneticiliğinden nasıl çıkılır ? Facebook’un daha önceki site görsel formatı ” İstenmeyen sayfa yöneticiliğini kaldır “  için yazdığım yazıda anlatım ve tarif edilen yerlerin değişmesi neticesinde eski yazımı güncelleme ve Facebook yeni site formatında Sayfa Yönetici kaldırma anlatımının yenilenmesi de bazı sorunları daha çabuk çözebilecektir.
Sizi tanıyan güvenen çevreleriniz bazen kişisel onayınızı almadan duyguları ile hareket edip sizi Facebook sayfa yöneticiliğine atayabilir. Sizde farkında olmadan sayfayı beğenebilir veya sayfa yöneticiliği onayına evet diyebilirsiniz. Facebook sayfa yöneticiliğine evet dediniz, ancak ! Son dakika golu gibi, Neden ? Niçin ? Nasıl ? gazeteci sorgulama tekniği ile düşünerek vazgeçmek istediniz. Bu düşüncelere kapıldığınızda endişe etmeyin. Aşağıda yazılanları okuyun..

Facebook Sayfa Yöneticiliği Nasıl Kaldırılır ?

1. Facebook sitesine giriş yapın.
2. Facebook sayfa yöneticiliğine atama yapıldığınız sayfayı sol tarafta sidebarda bulun ve açın.
3. Açılan sayfada üst kısımda 3 ad. menü göreceksiniz. (Sayfa, Hareketler, Ayarlar)
4. Ayarlar ismine tıklayıp alt kısımda Sayfa görevleri ismine tıklayarak açın.
5. Profil resminizin olduğu sağ taraftaki çarpı (X) işaretine tıklayın.
6. Facebook sayfa yöneticiliğinden artık ayrıldınız. Aşağıdaki resmi inceleyin. Tarayıcı yeni sekmede resmi daha büyük inceleyebilirsiniz.
Facebook sayfa yöneticiliğinden ayrılma
X işaretine tıklatıktan sonra alt kısımda değişikliklerin uygulanabilmesi için Kaydet butonuna tıklayarak tüm işlemleri kaydedin. Güvenlik nedeni ile Facebook şifrenizi girmenizi isteyecektir.
Şifrenizi girin ve gönderin. Facebook ana sayfada sidebarı kontrol edin. Sayfanın olmadığını göreceksiniz. Facebook Kategorisindeki diğer yazılar.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.