Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Wix Ekle seçeneklerinin Kullanımı

Wix site düzenleme modunda iken Ana sayfanın sol tarafında bulunan 5 ad seçeneklerin 3. sırasında yer alan Ekle seçeneğinin site tasar...

...

Wix site düzenleme modunda iken Ana sayfanın sol tarafında bulunan 5 ad seçeneklerin 3. sırasında yer alan Ekle seçeneğinin site tasarımında kullanılması. Ekle seçeneği site tasarımı için en çok kullanılan bir alandır. Tüm yazı içerikleriniz için başlık, açıklama, resim video, sosyal paylaşım iconları, apps, düğmeler, çizimler ve efekler vs. gibi eklentileri yapılandıracağınız sitenin kalbi olarak gördüğüm araçlar ile donatılmıştır. Herhangi bir sitede eklenti aramanıza gerek kalmayacak nitelikte kullanabileceğiniz zengin araçlar ile donatılmıştır. Bu araçlar hakkında çok fazla açıklama yapmadan devam ediyoruz. İlerleyen zaman içinde ilgili bölümler hakkında istek ve talep oluşursa açıklayıcı yazılar oluşturulabilir.
Ekle seçeneğini nerede kullanacaksınız :
Ekle sekmesindeki zenginleştirilmiş eklentileri, daha önceden oluşturduğunuz sayfalar (Menü) çubuğunuza tıklayıp açılan sayfanızda her bir sayfa için ayrı ayrı kullanabilirsiniz. Bir örenk ile açıklama yapmak gerekirse ; Video sayfanızda, videonuz için başlık ismi kullanacaksanız Metin ismine tıklayarak Başlık ve parağraf (açıklama) ekleyebilirsiniz.
Başlık : İsmine tıkladığınızda sayfa üzerinde diktörtgen bir modül açılacaktır. Sol ve sağ tarafta sayfanızı sığdıracağınız genişletme noktaları, aşağıya veya yukarıya doğru sayfayı taşıyacağınız ok şeklindeki taşıma tutamaçlarından oluşmaktadır. Tutamaçların orta kısmına mausu yanaştırdığınızda taşıma iconu görülür.Tutun istediğiniz alan konumlandırın. Eklediğiniz seçeneği yapılandırmak için açılan diktörgen çerçeve görünümünü aşağıdaki resimden inceleyin.
Çerçeveye tıkladığınızda Türkçe açıklamalar ile kopyalama, yapıştırma, metin düzenleme editörü, kilitleme, efek ekleme gibi seçenekleri yapılandırmanız mümkündür. Çerçeve yapılandırma seçeneklerini aşağıdaki resimde inceleyin.
Ekle seçeneği içinde bulunan Liste oluşturucuyu kullanarak 3'lü yazı seti ekleyerek her bir seçeneği yapılandırıp yazının devamı ile kesmeniz mümkündür.
Wix Ekle seçeneklerine giriş :
1. Wix.com sitesine giriş yapın, site düzenleme ismine tıklayarak açın.
2. Site editöründe iken sol tarafta 5 ad. seçenek göreceksiniz.
3. Farenizi 3. seçeneğin üzerine götürerek Ekle ismine tıklayın. Yukarıda ilk resimde Ekle sekmesi görülmektedir inceleyin.

Wix.com sitesinden Html5 kodlama sistemi ile ücretsiz site yapmayı düşünüyorsanız lütfen aşağıda verilen sayısal rakamları takip ederek okumaya başlayın.

Wix.com ücretsiz site kurulum yazı sıralaması : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 ,
Wix.com Html5 ücretsiz site kurulumu ile ilgili tüm yazılara yazı sonundaki Wix etiketine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.