Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Otomatik Başlık Resmi İyileştirme

Blog'unuza yüklediğiniz Başlık resmi , koyu, doygunluk oranı düşük, bölgesel alanlar karanlık, başlık resminiz çok açık veya karanlık...

...
Blogger Otomatik Başlık Resmi İyileştirme
Blog'unuza yüklediğiniz Başlık resmi, koyu, doygunluk oranı düşük, bölgesel alanlar karanlık, başlık resminiz çok açık veya karanlık olabilir. Başlık resminizi değiştirmeden ve yeniden yüklemeden resminizin üzerinde birçok değişiklikler yapabilirsiniz. Google’dan bir e-posta hesabı açtı iseniz yapamayacağınız hiçbir şey yoktur. Önemli olan Google’un ürün desteğine inanmak ve neyi nerde bulabileceğinizi bilmektir. Bu durum tıpkı evinizde bulunan altınların nerede olduğunu bilmemenize benzer. Bilinmeyen hiçbir şeyinde değeri olamaz. Bu neden ile blogum da yazdığım tüm yazılar da bilinmeyeni anlamanıza yardımcı olan değerler vardır. Okuyan arkadaşlarım bu değerleri hemen yakalayabiliyorlar. Hatta işin ilginci emeğe saygı duymayan kopyacılar hiç boş durmuyor. Hemen yazıları çekiyorlar. Ancak bilmediğimi sanmasınlar. Birkaç arama tekniği ile hepsini deşifre edebilirim. Bu neden ile Kaynak denilen kelimeyi iyi anlamalarını tavsiye ederim.
Gelelim asıl konumuz olan, blog’unuza eklediğiniz başlık resmini tekrar yükleme yapmadan resim üzerinde persfektif düşünceler ile harekete geçirilmesine. Önce blog resimleriniz nerededir ?
Okuyun ⇒ Blogger İçerik Resimleri Nerededir
Blog resimlerinizin nerde olduğunu öğrendikten sonra, başlık resminiz için gerekli araçları nerede bulabileceğiniz ile ilgili anlatımı lütfen takip edin.
1. Google Plus hesabınıza giriş yapın.
2. Ana Sayfa açılır menüden, aşağıya doğru inceleyin ve Fotoğraflar ismine tıklayın.
3. Karşınıza 4 ayrı seçenek gelecektir.
  1. Öne çıkanlar
  2. Tüm fofoğraflar
  3. Daha fazla
  4. Fotoğraf yükle
4. Tüm fotoğraflar ismine tıklayın. Blog başlık resmini kısa süre önce yükledi iseniz ilk sıralarda olduğunu göreceksiniz. İlk sıralarda göremiyorsanız başlık resminizi bulmaya çalışın. Blog'unuza eklediğiniz resimleriniz Tüm fotoğraflar ismi altında toplanırlar unutmayın.
5. Resminizi buldu iseniz, resime tıklayarak açın. Üst menüde Düzenle ismine tıklayın. Bir uyarı mesajı görebilirsiniz. “Bu resim daha önce yayınlandı tüm yapacağınız işlemler resime uygulanır
6. Sağ tarafta birçok seçenek görmüş olmalısınız. Deneme yanılma ile bir demo resim üzerinde mevcut araçları kurcalayın.Her yaptığınız işlem sonuçlarını ve değişimleri takip edin. Öneri : İnce ayar ile başlayabilirsiniz.
7. Artık başlık resminizi açık, koyu, karanlık yerlerin aydınlatılması, renk doygunluğu, değişik efekler, çerçeveler ve kırpma gibi birçok araç hizmetinizde. En iyi öğren şekli araçlar üzerinde bir demo resmi kullanarak neleri yapabileceğinizi ve yerlerini anlamaktır. Şimdiden kolay gelsin. Başarılar dilerim.
Ayrıca okuyabilirsiniz ⇒ Resim editörleri kategorisindeki yazılar.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.