Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Bir Soru Sor

Bir soru sor ! Dinamik Blogger, blog menü başlık çubuğu, açılır gadget diğer kategoriler, arama penceresi, iletişim formunu ilgisiz konu ...

...
Bir soru sor ! Dinamik Blogger, blog menü başlık çubuğu, açılır gadget diğer kategoriler, arama penceresi, iletişim formunu ilgisiz konu olarak kullanma ve Google Forum bilgilerini gereğince kullanmayan yazar yöneticileri için hazırlanmış genel bir kullanım alanıdır. Menü başlık çubuğunda Bir Soru Sor, Sor veya Soru Sor, 20.11.2014 tarihinden itibaren bu başlık ismi ile görülecektir. Menü başlık çubuğunda mevcut olan İletişim bilgileri alanını lütfen çok özel durumlar için kullanalım. Üzelerek belirtmek isterim ki, Ülkemiz, Türkiye de henüz iletişim form kullanımı halen bilinmemektedir. İletişim formu, blog yorumlarında yazılamayacak konular ve özel durumlar için kullanılır. Blog , web site için yardım alınacak ise, yorum penceresi kullanılır. Web site ve blog kullanımı için tasarıma eklenen iletişim eklentisinin amacı budur. Konu içi ve konu dışı her türlü konu hakkında aşağıda mevcut olan yorum penceresini kullanabilirsiniz. Google+ yorum penceresini kullanırken lütfen şu hususlara dikkat edin. Google+ yorumlar, Google Spam filitreleri tarafından denetlenmektedir.
1. İlgili sorunuzu genel bir başlık ismi ile sormayın. Bu durum şuna benzer : Doktor’a gidip ben hastayım dediğinizde Doktor hastalığınızın nerede olduğunu bilemez. Hasta bölge kısaca tanımlanmalıdır. Konuyu tanımlayan bir başlık ve yapılan işlem sonucu hakkında kısa bilgi verin. Sorunuzu çözümleyecek konu hakkında link isteyin.
2. İlgili konuyu tanımlayan link sayısı 3’den fazla olmasın. Gereksiz ve reklam amaçlı link eklemeyin. Verilecek link anlatılan konu ile bağlantılı olmalıdır.
3. Sorunuz cevaplandığında lütfen geri bildirim ile alınan sonuçları belirtin. Yazdığınız her cevap diğer yazar ve okuyuculara yol gösterebileceğini unutmayın.
4. Yorumların Dünya genelinde okunabileceğini unutmayın. Saygı, Sevgi ve ilginizi yorumlarda belirtin. Yorumların siteniz üzerindeki etkileri hakkında bilgi edinin.
5. Geliştirilmiş Google Forum bağlantı link'i menü çubuğunda mevcuttur. Bu alanı kullanarak  resim, kod, vs. tüm sorularınızı yazarak en kısa sürede yardım alabilirsiniz. Forum giriş linki.
Tarayıcı yeni sekmede açabileceğiniz, Guney59 paylaşım Google forum giriş linki.
Değerli yorum ve görüşleriniz için teşekkür ederim.
Saygı ve Sevgilerimle..
Google+ Sayfa : Guney59 paylaşım
Google+ Topluluk : Guney59 paylaşım
Not: Sayfa içindeki yorumlar belli bir sayıya ulaşdığında, yazmış olduğunuz yorumu görebilmek için lütfen Daha fazla göster ismine tıklayarak yorum ve cevapları arayın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.