Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Paint.NET Ücretsiz Resim Düzenleme Proğramı

Web sitenizde resim, banner, logo, transparan resim ve çeşitli efekleri rahatlıkla kullanabileceğiniz, bilgisayarınızda mevcut paint proğ...

...
Web sitenizde resim, banner, logo, transparan resim ve çeşitli efekleri rahatlıkla kullanabileceğiniz, bilgisayarınızda mevcut paint proğramının daha geliştirilmişi olan ücretsiz Paint.NET resim düzenleme proğramı. Paint.NET programını kurduğunuzda kullanıcı arayüz dili İngilizce olarak karşımıza çıkıyor. Ancak  Paint.NET proğramını kurduktan sonra aşağıda vereceğim diğer proğramıda kurduğunuzda Türkçe olarak kullanabileceksiniz.  Paint.NET ücretsiz bir proğram olmasına rağmen çok fazla seçeneği sizlere sunuyor. Proğram bilgisayarınızın performansında herhangi bir yavaşlama yapmıyor. Blog yöneticileri olarak tüm resimlerinizi istediğiniz gibi tanzim edebileceğiniz ücretsiz resim editörünü Guney59 Paylaşım blog'umdan reklamların ve arka plan çalışan kurulumların esiri olmadan indirip kullanabilirsiniz. Google Drive yüklediğim proğramı aşağıda verilen linklerden indirin ve bilgisayarınıza kurun.
NOT: Programın kurulum ve çalışması için işletim sisteminizde, NET Framework 4.5 yüklü olması gerektiğini unutmayın.
Lisans: Ücretsiz
İşletim Sistemi: Win8/Win7/Vista/WinXP/Win8.1
Üretici: Paint.NET
Paint.NET ücretsiz resim editör proğramı için yardıma ihtiyaç duyarsanız yukarıdaki üretici linkini açın. İstediğiniz konuda yardım bilgilerine ulaşın. Önce Paint.NET proğramını indirip kurun. Sonra Proğramı Türkçe çeviri yapacak proğramı indirip kurun.
Kurulum aşamaları :

Ayrıca okuyun ⇒ Resim editörleri

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.