Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Blogspot Hesap Uzantıları Hacklendi

Blogger , Blogspot alt domain hesapları 05.01.2015 tarihin de Türkiye saat zaman dilimine göre 22.00 ile 24.00 saat aralıklarında Hack...

...
Blogger, Blogspot alt domain hesapları 05.01.2015 tarihin de Türkiye saat zaman dilimine göre 22.00 ile 24.00 saat aralıklarında Hacklendi. Blogger blogspot hesabınızdaki blogları açarken virüs uyarısı veriyor. Bu uyarı sabah saat 06.00’a kadar devam etti. Bu saatlerde yattığımdan son durumu ancak şu anda aktarabiliyorum. Virüs proğramları tarafından bazı uygulmalar maalesef halen açılmıyor ve Hacklenme durumu pozisyonunu eski hali ile devam ettiriyor. Google aramalar da çok fazla yer almayan bu haber hakkında henüz resmi bir açıklama mevcut değil.
Ancak, Dünya gene haberlerin otomatik bootlar tarafından çalıştırıldığı Google Haberler Blogger kategorisine giriş yaptığınızda Medya 365’in ilk spot “Blogspot Blogger Adresleri Hacklendi Virüs Uyarısı Veriyor” yazısını görebilirsiniz.

Blogger, Blogspot’un Hacklenmesi hakkında, sosyal medya kullanıcıların yorumlarına göre ; bu durumun resmi olmasa da, Kuzey Kore'nin ABD'ye başlattığı siber saldırıyla alakalı olabileceği söylentileri yer almakta.
Blogger bloglarınızı hafife almayın. Medya 365’in sitesinde yazdığı gibi günde 18 milyon tıklanmaya sahip blogger uygulamasının Hacklenmesi ciddi bir olaydır. Verilen bu ciddi rakamları ay ve yıl bazında hesaplarsanız çok büyük rakamlar ile karşılaşırsınız.

Blog'larınız açılmıyor, bazı uygulamalar devre dışı kaldı ! Bu durumda ne yapabiliriz gibi ciddi sorunlarınız için hazırlayacağım bir sonraki yazıyı okumaya çalışın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.