Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Gmail İstemediğiniz İletileri Gelen Kutunuzdan Uzak Tutma

Google Gmail, gelen e-posta kutusunda istemediğiniz, canınızı sıkan iletileri gelen kutunuza gelmemesini direk çöp kutusuna taşınmasını is...

...
Google Gmail, gelen e-posta kutusunda istemediğiniz, canınızı sıkan iletileri gelen kutunuza gelmemesini direk çöp kutusuna taşınmasını isteyebilirsiniz. İstenmeyen iletileri gelen kutunuzdan uzak tutmak için yapabileceğiniz küçük uygulamalar mevcuttur. Google Gmail şu anda belirli adreslerden veya alan adlarından gelen istenmeyen e-posta iletilerini direk olarak engelleyememektedir. Ancak, Gmail, e-postaları doğrudan Çöp Kutusu'na göndermek üzere manuel olarak filtre oluşturabilirsiniz.

Gelen kutusunda istenmeyen iletilere filtre oluşturabilmek için ;

1. Google Gmail hesabınızı açın.
2. İstenmeyen iletinize filtre oluşturmak için e-postanın yanındaki kutuyu işaretleyin.
3. İstenmeyen iletiyi işaretlediğiniz zaman üst kısımda sağda Diğer→ Benzer e-postaları filtrele ismine tıklayın. Yukarıda mavi çerçeve içine alınan resimdeki adımları inceleyin.
4. Açılan pencerede, Filtre uygulamak istediğiniz e-postalarla ilgili bilgileri girin. Sağ alt tarafta yer alan Bu arama ile filtre oluştur'u tıklayın.

5. Açılan yeni penceredeki seçeneklerde ne yapmak istediğinizi belirtmek için ilgili kutuyu işaretleyin. Bu iletilerin Çöp Kutusu'na gönderilmesini istiyorsanız Sil kutusunu işaretleyin. 

İleti seçenekleri pencere görünüm resmini inceleyin :

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.