Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Related Posts Farklı Benzer Yazılar Widget Eklentisi

Blogger yazılarınızın altında görülen, Bunlarda ilginizi çekebilir Linkwithin (Related Posts) benzeri farklı Widget eklenti seçeneği kul...

...
Blogger yazılarınızın altında görülen, Bunlarda ilginizi çekebilir Linkwithin (Related Posts) benzeri farklı Widget eklenti seçeneği kullanmak isteyebilirsiniz. Ayrıca, blog’un Menü çubuğu Kategoriler alt menüsünde yer alan Related Posts ismine tıklayarak altı farklı seçeneklerdeki Bunlarda ilginizi çekebilir yazılarına göz atabilir, beğendiklerinizi blog’unuza ekleyebilirsiniz. Menü çubuğunda sizlere önerdiğim Related Posts benzer yazılar eklentisi tüm yazılarınızı size ait olan, FeedBurner Rss beslemesinden alarak çok hızlı olarak yükleme yapar. Ancak, farklı bir uygulama düşüncesinde iseniz aşağıda anlatılanları takip ederek Related Posts benzer yazılar eklentisini de kullanabilirsiniz.

Farklı bir site Related Posts benzer yazılar eklenti uygulama adımları :

1. Buradan engageya.com sitesine giriş yapın.
2. Siteye üyelik yapabilir veya hemen ücretsiz widget’i alabilirsiniz.
3. Ücretsiz widget alın ( GET FREE WIDGET ) butonuna tıklayın.
4. Açılan pencerede Related Posts benzer yazılar eklenti ayarlarını göreceksiniz. Google Chrome tarayıcı kullanıyorsanız tüm yazılar seçiminize bağlı Ülke dilinde görülecektir.

Related Posts benzer yazılar eklenti ayarları :

1. Widget adı : Standart Widget ( Default Widget ) bir ayar yapmanıza gerek yoktur.
2. Düzen : Ok işaretine tıklayarak, 16 ad. farklı görsel widget seçimi için her birine tıklayarak ön izleme ile görüntüleyin. Beğendiğiniz herhangi birini seçin. Yan tarafta alt alta görüntü isterseniz bir rakam seçin. Zaten 2 rakam mevcut.
3. Örneğimizde yuvarlak küçük resimleri kullandım.
4. Her bir resim altında kısa açıklamaları mevcut. Bu açıklama renklerini Font Rengi seçeneğine tıklayarak görülmesini istediğiniz rengi seçin.
5. Üst bilgi : Pencerede, You might enjoy reading : İngilizce kelime yazılı. Bu kısma, Benzer yazılar, Bunlarda ilginizi çekebilir veya farklı bir satır yazabilirsiniz.
6. Web Site Domain : Blog/site linkinizi ekleyin.
7. Hemen yan tarafta Ülke dilinizi seçin.
8. Öneri tipi : Burada otomatik seçim görülmektedir. Bu kısım önemlidir. Widget aldığınız site seçimize bağlı olarak sponsor reklam gösterebilir. Veya siz hiç bir şeyin görülmemesini isterseniz, ilk seçenek olan ; Blogunuzdan İlgili içerik kutu seçeneğini işaretleyin.
9. Blog/Siteniz için bir kategori belirleyebilirsiniz.
10. Seçim Platformu bölümden kullandığınız site yapısını seçin. Örnek, Blogger.
11. Facebook fan sayfanızı eklemek isterseniz Facebook fan sayfanızın bağlantı linkini yazın. Tüm işlemleri bitirdiğinizde, biraz önce kayıt olmadan yapabileceğiniz dediğim konunun değiştiğini göreceksiniz. Sizden kayıt olmanızı isteyen seçeneği göreceksiniz. Ancak sorun olan bir kayıt sistemi değil. Kaydınızı yapın.
12. Hemen alt kısımda yeşil renkli İnstall Widget butonuna tıklayın. Açılan pencerede birkaç ad. kullandığınız blog varsa aralarında seçim yaparak Widgeti gönderin. Blog’unuza gönderilen widget’i Blog kayıtları altına sürükleyip konumlandırın ve kaydedin. Üye olduğunuzdan istediğiniz zaman görünümler arasında değişiklik yapabilirsiniz.

Sürpriz neler var : 

Sidebar sütun kısmına slayt, benzer yazılar, metin yazıları ekleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.