Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Webmasters Veri İşaretleyici Kullanımı Sesli Videolu Anlatım

Web Yönetici Araçları, Arama görünümü, Yapılandırılmış veri alt kategorisindeki, Veri işaretleyicisini kullanarak web sitenizde yayınlanan...

...
Web Yönetici Araçları, Arama görünümü, Yapılandırılmış veri alt kategorisindeki, Veri işaretleyicisini kullanarak web sitenizde yayınlanan yazıların Veri işaretlemesinin nasıl yapılacağını anlatan sesli anlatım videosu. Web sitenizde yayınlanan yazılarınızın Google arama sonuçlarında görülebilmesi, yayınlanmış yazılarınızın Web Yönetici Araçlarında Arama görünümü alt menüsü olan Yapılandırılmış veri ve Veri işaretleyicisi sekmesinde yazı sayfalarınızın doğru olarak işaretlendirilmesine bağlıdır. Veri işaretleyici, Web yönergelerinin en önemli Algoritmalarından sadece biridir. Web site temanızın mobil uyumlu olması, sitenizin hızlı açılarak, okuyucuya hizmet vermesi birçok web uygulamaları sitenizi etkileyen unsurlar arasında yer alır. Yapısal test aracını kullanarak işe başlayabilir, sitenizi hemen kontrol edebilirsiniz. Açılan sayfada URL’yi getir yazan isme tıklayarak site ana sayfanızı veya herhangi bir yazı URL’nizi kontrol edin.

Web Yönetici Araçları, Yapılandırılmış veri ismine tıkladığınız zaman boş bir sayfa görmeniz verilerinizin doğru olduğu anlamını taşımamaktadır. Tam tersi hiçbir veri işaretlemesi yapmadığınızdan boş bir sayfa görürsünüz. Sitenize önem veriyor değerli olduğunu düşünüyorsanız, Veri işaretleyici ismine tıklayın. Açılan sayfada Hakkında menü başlığına tıklayın ve İşaretlemeye Başla, butonu ile başlangıç yapmanızı öneririm. Veri araçlarını nasıl kullanacağınızı anlatan bir video’u sesli olarak sizlerin anlayabileceğiz şekilde hazırladım. Arzu eden yayıncı arkadaşlar YouTube video’sunu izleyerek işe başlayabilirler.

Ayrıca ilgili makaleleri de okuyabilirsiniz :

1. Yapısal Veri Test Aracı Kullanımı
2. Blogger Eksik Update Veri Sorun ve Çözümü
3. Blogger hCart yapısal veri hata sorunu

Not: Linkiniz Dizini eklenmedi ileti mesajı alıyorsanız buradan sorunun nedenini bulabilirsiniz.
Web Yönetici Araçları, Arama görünümü, Yapılandırılmış veri alt kategorisindeki, Veri işaretleyicisi ile bugüne kadar 1238 Ad. Makale üzerinde çalışma yaptım. Bu çalışma sonucu edindiğim bilgilerden yararlanabilir, ayrıca Menü çubuğunda Veri araçları ismi altında topladığım birçok yazımı inceleyebilirsiniz. Anlaşılmayan yerler için yardıma ihtiyaç duyduğunuzda ilgili yazı altında yorum bırakarak bilgi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.