Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Windows 10 ile salı yamaları da bitecek

Microsoft, uzun yıllardır devam ettiği bir uygulamaya daha, Windows 10 ile son verecek! Microsoft uzun zamandır, her ayın ilk salı günleri...

...
Microsoft, uzun yıllardır devam ettiği bir uygulamaya daha, Windows 10 ile son verecek! Microsoft uzun zamandır, her ayın ilk salı günlerini yama yayınlamaya adamıştı. Hatta bu yüzden yama yayınlarına, salı yamaları ismi veriliyordu.

Ancak Windows 10 ile birlikte bu durum değişecek gibi görünüyor. Microsoft artık salı günleri yama yayınlama alışkanlığını terk ederek, Windows 10'u sürekli ve her an güncelleyebilecek veya yamayabilecek. Windows 10'un otomatik yama sistemi sayesinde, yamaların bilgisayara indiğinden bazı kullanıcıların haberi bile olmayacak ve Windows 10 sürekli güncel tutulacak.

İsteyen kullanıcılar, daha yavaş bir yama programı istediğini belirterek, Windows'un sürekli güvenlik yaması indirmeye hazır olmasının önüne geçebilecekler. Bu sayede, yamaların yeterince test edilmemesinden endişe eden kullanıcılar, güvenlik yamalarını daha sonra, yamanın güvenliğinden emin olmalarının ardından da indirebilecek.
Kaynak :

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.