Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Windows God Mode nedir?

Windows God Mod nedir ne işe yarar işte bu sorunun cevabını Network Dizayn okuyucuları için anlatmaya çalışacağız. Windows XP, Windows Vis...

...
Windows God Mod nedir ne işe yarar işte bu sorunun cevabını Network Dizayn okuyucuları için anlatmaya çalışacağız. Windows XP, Windows Vista, Windows 7 ve Windows 8′de aynı kısayolla çalışan Windows God Mod hiç uğraşmadan Windows’un tüm sistem ayarlarına bir tıklamayla girme yolu açan bir veri yolu.

Windows God Mode aslında yeni bir şey değil. 2010′lu yıllarda paylaşıldı ve o günden beri özellikle işi gücü Windows sorunlarıyla uğraşmak olanların can simidi oldu. Windows God Mode bir uygulama değil. Aslında basit bir kısayol. Oluşturulması da son derece kolay.

Windows God mode Nasıl Çalıştırılır :

1. Windows’da herhangi bir klasörde, hatta masaüstünde yeni bir klasör oluşturun.
2. Klasörün adına tıklayın ve adını GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} ile değiştirin.
3. Bu adıma kadar geldiyseniz, Windows God Mode ikonunu oluşturmuşsunuz demektir. Unutmayın, ikinci adımdaki G harfi ile başlayıp } ile biten diziyi komple hiç bir şeye dokunmadan, değiştirmeden klasör adı olarak kullanacaksınız.

Windows God Mode ile bilgisayarınız hakkındaki gerek, donanımsal, gerek yazılımsal hemen herşey elinizin bir tık altında olacak. Örneğin Aygıt Yöneticisine mi gireceksini. Denetim Masası ile uğraşmayın. God Mode ile hemen anında görüntü yapın. Windows 8′de Bilgisayarım’ın özelliklerine tıklayamıyor musunuz? Dert etmeyin, Windows God Mode ile Windows’un Manş tünellerine bile girebileceksiniz.

Konuyla ilgili bahsedebileceğimiz bir sürü ayar var. aslında sistemin bu ayarlarını denetim masasından girip değiştirme şansımız var God mod ile herşey tek sayfada elimizin altında oluyor bu yüzden büyük bir kısa yol kolaylığı dersek yanlış sölemiş olmayız diye düşünüyorum. Konuyla ilgili daha fazla detay almak için yorum yazabilir ve konuyu daha fazla irdeliyebiliriz başka bir yazımızda görüşmek üzere.

Yazar Hakkında : Bu yazı networkdizayn.com site yönetim ve yazarı Fatih Körpe bey tarafından yazılmıştır. Sizde misafir yazarlık yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.