Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

WordPress 4.2.2 Yeni Sürüm Güncellemesine Geçti

Worpress 4.1.2 sürümünü güncelleyerek, yeni sürüm olan, Wordpress 4.2.2 sürümüne geçti. 60 milyon insanın kullandığı açık kaynak kodlar ...

...
Worpress 4.1.2 sürümünü güncelleyerek, yeni sürüm olan, Wordpress 4.2.2 sürümüne geçti. 60 milyon insanın kullandığı açık kaynak kodlar ile geliştiriciler tarafından tasarlanan Wordpress site yazılımını hemen güncelleştirin. Wordpress resmi sitesinde belirtilen yazıda bir önceki güvenlik sürüm güncellemesinde mevcut olan 2 güvenlik sorununun yeni sürüm güncellemesi ile giderildiği belirtiliyor. Wordpress yeni sürümü henüz yeni güncellendi. Bir gün önce güncellenen Wordpress 4.2.2 sürümü kumanda panelinizde size büyük ihtimal ile güncelleme uyarısı vermiş olmalı. Güvenlik açığını gidermek için yeni sürümü, eklentiler bölümündeki güncelleştirme kısmında görebilirsiniz. Wordpress 4.1.1 bir önceki sürümünde mevcut olan 21 güvenlik açığının, Wordpress 4.2.2 yeni sürümü ile giderildiği ifade ediliyor.

Ayrıca kullanıcılarına wordpress kumanda panelinde yeni sürüm bilgisi ile birlikte Yirmi Onbeş mobil uyumlu temayı ücretsiz öneriyor. Wordpress sitenizde güvenli çalışma yapabilmeniz için yeni sürüm güncellemelerini zaman geçirmeden sitenizde güncellemeniz öncelikli tavsiyelerim arasındadır. Ayrıca Wordpress en iyi eklentilerini görüp kullanabilmeniz için, Wordpress kumanda paneline giriş yaparak Eklentiler, Yeni ekle, Öne çıkan, Popüler öneriler, Favoriler bölümü inceleyerek en güzel eklentileri kullanabilirsiniz.

Ayrıca kullanabileceğiniz eklentiler :

1. Blogger ve Wordpress Site için Alexa Banner Eklentileri
2. WordPress Google Plus Yorum Eklentisi
2. Wordpress Sitene Google+ Sayfa ve İzleyiciler Kodu Ekle

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.