Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Chrome Uzak Masaüstü Uzantısı Güncellendi Yetkiler Değişti

Google Chrome Uzaktan Masaüstü Uzantısı güncellenerek kullanım yetkileri değiştirildi.  Uzaktan Masaüstü uzantısını bilgisayarınızda olabi...

...
Google Chrome Uzaktan Masaüstü Uzantısı güncellenerek kullanım yetkileri değiştirildi. Uzaktan Masaüstü uzantısını bilgisayarınızda olabilecek bir sorunu çözme yardım alma ve yardım etme gibi işlemler için kullanabilirsiniz. Google Chrome’un ücretsiz Uzaktan Masaüstü uzantısını, bilgisayarınıza kurup sınırsız kullanmanın tadını çıkarın. Google Chrome uzaktan masaüstü uzantısı bizler için neden çok önemlidir? Uzak masaüstü iletişimi sağlayan birçok program’ın mevcut olduğunu biliyorsunuz.  Ancak! Hepsini denediğinizde son zamanlarda bu programların ticari ağırlıklı çalıştıklarını kullanıcılarına sınırlı bir kota uygulaması başlattıklarını göreceksiniz. 

İlgili Makale : Google Chrome Uzaktan Masaüstü Uzantısı Ekle

Birçok arkadaşlarımızın sorunlarını diğer uzaktan masaüstü programları ile bilgisayarına giriş yaparak çözüp, yardımlaşma işlemi artık maalesef  süreli ve kısıtlı. Dolayısı ile yapmak istenilen işlem program sahiplerince artık ticari bir gözle görülmekte. Ancak burada imdadımıza Google Chrome Uzaktan Masaüstü Uzantısı devreye giriyor. 
Chrome Uzaktan Masaüstü Uzantı App’lerinin başlangıç tarihi çok yeni olduğundan ister istemez bazı giriş, maus ile tıklama gibi sorunları da beraberin de getiriyor. Bu durum geri bildirim yorumlar ve anketler ile desteklenerek sorunlarda yavaş yavaş yok edilmeye başlandı. Bugün 16.06.2015 tarihi itibari ile Google Chrome Uzaktan Masaüstü Uzantısı  44.0.2403.44 sürümüne güncellendi ve güncelleme ile birlikte erişim yetkilerinde de yenilikler yapılarak kullanım güvenliği arttırıldı.

Google Chrome Uzaktan Masaüstü Uzantısının 44.0.2403.44 sürümünü yapılandırırken aldığınız mesaj bilgilerini inceleyerek onaylayın. Güvenli bir uzaktan bağlantı için alınan bu yeni uygulamayı kullanmak istiyorsanız, onay vermek zorundayız. Google Chrome Uzaktan Masaüstü Uzantısı ile ilgili mesajı aşağıdaki resimde görebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.