Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

CCleaner v5.09 Windows 10 64 Bit Uyumlu Sürüm İndir

CCleaner v5.08 sürüm güncellemesinin ardından, Windows 10 64-bit işletim sistemi ile uyumlu CCleaner v5.09 yazılım sürümüne güncellendi. ...

...
CCleaner’ın v5.09 ücretsiz İndir
CCleaner v5.08 sürüm güncellemesinin ardından, Windows 10 64-bit işletim sistemi ile uyumlu CCleaner v5.09 yazılım sürümüne güncellendi. CCleaner’ın v5.09 yeni yazılım güncellemesi Microsoft Windows 10 işletim sistemi için yapılandırılmış olup, bilgisayar kullanıcılarına ücretsiz olarak dağıtılıyor. Bilgisayar Windows işletim sisteminizde bulunan gereksiz uzantı, çerezler ve kullanılmayan atık dosyaları temizleyen CCleaner’ın işletim sistemini hızlandırmak daha fazla kullanışlı duruma getirmek için kullanılması gereken temel bakım araçları içerisinde yer almakta. Ücretsiz ve ücretli olarak dağıtımı yapılan CCleaner’ın program kurulum aşamalarını aşağıda adım adım takip ederek kullanabilirsiniz.

CCleaner Free, Ücretsiz program kurulum aşamaları :

1. CCleaner proğramı giriş yapın.
2. Giriş yaptığınız sayfanın alt kısmında 3 farklı indirme seçeneği göreceksiniz.
3. İlk seçenek olan Bedava İndir butonuna tıklayın. Programı masa üstüne kaydedin.
4. Masa üstüne indirdiğiniz programa tıklayın, kurulum aşamasında iken ilk karşınıza çıkan dil seçeneklerinden Türkçe ismini seçerek kuruluma devam edin.
5. Kurulum aşamaları penceresini hızlı geçmeden dikkat edin. Birkaç seçenek göreceksiniz. Onaylı olarak karşınıza gelen istemediğiniz seçeneklerin yanındaki işareti kaldırın.
6. Başlangıç program girişinde otomatik açmasını istemiyorsanız seçeneği kaldırın. Akıllı çerezler, bilgisayarınızda girdiğiniz tüm sitelerin bilgilerini tutan yerdir. Temizleme işlemi sırasında bunlarda silinir. Temizleme sonrası sosyal paylaşım sitesine girmek istediğiniz de yeniden giriş yapmak zorunda kalırsınız. Seçeneği işaretli bırakırsanız sitelere girişte tekrar şifre ve parolanızı yazmanız gerekeceğinden! Ben her zaman şifre yazmak istemiyorum şeklinde düşünüyorsanız işareti kaldırın.
7. Kuruluma devam edin ve bitirin. Kurulum bittiğinde size teşekkür eden bir tarayıcı sayfası açılacaktır. CCleaner’ın yeni sürümü ile bilgisayarınızın veri atıklarını hemen temizlemeye başlayabilirsiniz. Ayrıca okumanızı tavsiye ettiğim konular.

İlgili Makaleler :

CCleaner proğramını nasıl kullanacağız ?
CCleaner Gereksiz Sistem Geri Yüklemeyi Kaldırma
CCleaner ücretsiz program, her ülke dilinde yazılmış olması nedeni ile kullanımı çok basittir. Ücretsiz CCleaner programını ayrıca buradan İndirmek için giriş yapabilirsiniz.
Sistem gereksinimleri : Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista ve XP. Hem 32-bit ve 64-bit sürümleri dahil.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.