Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Glary Utilities 5.32 Ücretsiz Bilgisayar Sistem Bakım Aracı

Windows işletim sisteminizi tamir edip, onararak hızlı çalışmasını sağlayan ücretsiz bakım aracı Glary Utilities yazılımı. Glary Utilitie...

...
Gary Utilities Bilgisayar Sistem Bakım Aracı
Windows işletim sisteminizi tamir edip, onararak hızlı çalışmasını sağlayan ücretsiz bakım aracı Glary Utilities yazılımı. Glary Utilities, hatalı kayıt girdilerini kaldırma, çöp dosyalarını temizleme, web gezinti izlerini silme gibi, sistem performansınızı hızlı ve basit bir şekilde arttırabilir. Tarayıcı eklentilerini düzenleme, yönetme, diskinizdeki boş alanın analizini yapma, benzer dosyaları bularak daha fazla boş alan yaratma, işletim sisteminizde yüklü olan programları görme ve düzenleme, önemli dosyalarınızı şifreleme gibi birçok bakım aracını bünyesinde barındırmaktadır. Glary Utilities proğramı ayrıca Türkçe dil seçeneğine sahiptir.

Glary Utilities proğramının ücretsiz (Free ) olması işletim sistem bakımına önem verenler için bir tercih nedenidir. Ücretsiz (Free ) Glary Utilities proğram yazılımını aşağıda verilen linkten bilgisayarınıza indirip çalıştırarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. 
Glary Utilities indir
Glary Utilities proğramına kendi sitesinden indirmek için buradan giriş yapın. Açılan pencerede Hemen İndir butonuna tıklayarak indirin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.