Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Paint.Net 4.06 Ücretsiz Resim Editörü

Web site ve Blog’unuzun Site başlık resmi, Arka plan resmi, Banner, Logo, Transparan resim ve çeşitli Efek araçlarını kullanabileceğiniz P...

...
Web site ve Blog’unuzun Site başlık resmi, Arka plan resmi, Banner, Logo, Transparan resim ve çeşitli Efek araçlarını kullanabileceğiniz Paint.Net, v4.06 ücretsiz Resim Editör aracı. Paint.NET, Bilgisayar işletim sisteminde kullandığınız Windows Paint proğramının daha fazla geliştirilmiş formatı ile kullanıcıya ücretsiz verilen resim düzenleme editör proğramıdır.

Paint.NET programını kurduğunuzda kullanıcı arayüz dili İngilizce olarak karşımıza çıkıyor. Ancak Paint.NET proğramını kurduktan sonra aşağıda vereceğim diğer proğramı da kurduğunuzda Türkçe olarak kullanabileceksiniz. Paint.NET ücretsiz bir proğram olmasına rağmen çok fazla seçeneği sizlere sunuyor. Resimlerinizi istediğiniz gibi tanzim edebileceğiniz ücretsiz bir resim editörü. NOT: Programın kurulum ve çalışması için işletim sisteminizde, NET Framework 4.5 yüklü olması gerektiğini unutmayın.

Lisans: Ücretsiz
İşletim Sistemi: Win8/Win7/Vista/WinXP/Win8.1/Win10
Üretici: Paint.NET

Paint.NET ücretsiz resim editör proğramı için yardıma ihtiyaç duyarsanız yukarıdaki üretici linkini açın. İstediğiniz konuda yardım bilgilerine ulaşın. Önce Paint.NET proğramını indirip kurun. Sonra Proğramı Türkçe çeviri yapacak proğramı indirip kurun ve proğramı menü çubuğu sağ üst kısımdan güncelleyin.

Kurulum :

1. Paint.NET İndir , Alternatif Kurulum Paint.NET

2. Paint.NET Türkçe çeviri İndir

Ayrıca okuyun ⇒Diğer Resim editörleri

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.